Laagste prijsgarantie

Makedonia

9FenomenaalScore uit 173 reviews

Ruimte
    Natuur

Voor een kleinschalig en het échte Griekse leven
Door Willemijn op 28-01-2025

Yes de vakantie weer geboekt via appartementmakedonia.nl. Hun vluchten zaten al vol dus nu nu bij www.appartementmakedonia.nl wel huurauto en appartement geboekt en vluchten zelf gedaan via Transavia, dus we kunnen weer terug. Zoveel Griekse eilanden bezocht maar Thassos blijft de mooiste, gezelligste, meest bijzondere. Zoveel Grieks eten op, zoveel van veel andere eilanden gezien, maar nergens is het nog zo Grieks met een vleugje toerisme en toeristische voorzieningen als op Thassos. Hier weten ze de balans te bewaren. De eigenaren van Makedonia zijn zeer gastvrij, de tuin en zwembad waanzinnig, gezellige poolbar, altijd bedjes beschikbaar, en de appartementen zo schoon, zo schoon nergens eerder gezien. Kortom Thassos en appartement Makedonia, the best there is!

Voor een heerlijke kleinschalige vakantie
Door Wietske op 02-02-2024

Ik hoorde van een nieuwe collega die hier al 15 jaar komt over appartement Makedonia. En het klopt ik heb het gewoon via By Fotini en een nederlandse reisbureau geboekt. Wat een geweldige plek onze 2 kinderen willen graag weer terug, ze vonden het zwembad geweldig waar het rustig is en je altijd een bedje hebt. Veel Griekse eilanden bezocht maar Thassos is zo mooi, komt in de top 3. Prachtige bounty stranden, gezellig plaatsje met heerlijke tavernas , hier kun je ongelofelijk goed en niet duur eten. De reis werd netjes verzorgd en wat een aardige mensen werken daar op dat reisbureau. We waren in maart laat met boeken, geen vliegtuigstoel meer te krijgen maar dankzij reisbureau konden we toch nog een appartment krijgen en de huurauto stond netjes klaar bij de airport. de tickets hebben we toen zelf bij Transavia geboekt. Makedonia heeft wel eenvoudige appartementen maar dat vonden we geen punt we waren er toch maar alleen om te slapen

kleischalig en echt Grieks
Door Willem-Jan op 29-09-2022

ligging top, net even weg van het bedrijvige toeristenplaatsje Potos. Gezellige poolbar, mooi, ruim zwembad. Appartementen zijn wel sober ingericht. Maar ontzttend schoon, wat wij veel belangrijker vinden. Heerlijk balkon waar je goed met 4-5 personen kan zitten. Zelf al vele Griekse eilanden bezocht. Thassos in de top 3. Tip boek wel een huurauto, wij hadden deze bij Fotini direct bijgeboekt. Daardoor kwamen we op de plaatsen, de mooie strandjes en hebben we veel. van dit mooie eiland gezien. Tip! lekker eten bij Oasis beach en in Pefkari. Rustige stranden Oasis beach. Mooie stranden Psili Ammos, Paradise, wel druk. Dus deze bezochten we niet zo vaak als de kiezelstraden die veel rustiger zijn.

Yes ! Appartement Makedonia weer terug,
Door Marion op 23-04-2022

Jaren geleden kwamen we al bij makedonia, de kinderen wilde graag weer eens terug. Toen waren ze nog klein, nu puberteit. We wisten dat ook voor oudere kinderen deze Griekse vakantiebestemming perfect is. Wat een teleurstelling dat TUI 2x annuleerde. Gelukkig is Makedonia nu toch weer terug en kunnen we weer een pakketreis boeken. Onze tips! fijn appartment nummer 3, 4 of 17. Appartment is niet groot, daarom boeken we nu voor ons en de kinderen, nu ze groter zijn, 2 appartementen. Als echte Griekenland fans hebben we al veel van dit mooie land gezien. Thassos is voor ons speciaal omdat het nog niet echt ontdekt is, heerlijke griekse sfeer, mooie stranden. Gelukkig geen massatoerisme. Helena en Nikos zijn vriendelijke mensen. Appartement ligt lekker rustig, en overal dichtbij. Oh ja boek wel een huurauto, zo kun je veel van dit mooie groene eiland zien. Leuk is marley beach, salaria beach en golden beach. Lekker eten bij Seabreeze

Top plek waar het vakantiegevoel vanaf spat
Door Fam.Verlinden op 23-03-2022

Voor Thassos zijn we vanaf Halkidiki doorgereden en dat heeft dit geweldige adresjes opgeleverd: kleinschalig waar dat vakantiegevoel vanaf spat. Weliswaar is het appartement niet erg groot en eenvoudig ingericht. Maar de locatie is geweldig en dat maakt alles goed.
Na een gezellig praatje met de eigenaar kom je erachter waar je dat ene gezellige restaurantje kunt vinden en hoe je bij een verlaten baaitje komt. Deze tips zijn vaak veel waardevoller dan die van Tripadvisor. Aanrader: met een huurauto kom je op de mooiste plekjes, weg van de massa.
Op slechts een paar stappen vind je het strand, de supermarkt, bakker, en heel veel tavernes.
Alle 4 vonden we de plek zo fijn dat we weer terugkeren.

Makedonia voor liefhebbers van kleinschaligheid
Door Henny op 08-03-2022

Wij houden van Griekenland maar niet van de toeristische en druk bezochte eilanden. En daar was ineens het kneuterige eilandje Thassos. Met dé mooiste stranden van Griekenland. Schattige dorpjes en heerlijk eten. Makedonia is een fijn en klein complex. Ligt super, rustig en toch vlakbij strand en het gezellige centrum van Potos. Als je, net zoals wij, houdt van kleinschalig Griekenland, kleine accommodatie, dan is Makedonia ByFotini de plek voor jou. Wij hebben alweer geboekt en tellen de dagen af dat we Potos met onze huurauto weer binnenrijden.