Anna Maria
We hebben de beste aanbieders voor Anna Maria voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Balkon terras
Wasmachine
Adresgegevens | Petra, 81109 |
Anna Maria
Een geweldige accommodatie met een heerlijk zwembad en een hele lieve en gezellige eigenaresse die haar klanten in de watten legt door extra dingetjes te doen zoals een lekker hapje bij je drinken op het gezellige terrasje in een woord een hele grote aanrader voor mensen die een leuk vakantie verblijf zoeken op lesbos ouderwetse gastvrijheid
Samen met een vriendin hier 10 dagen doorgebracht in het 2 kamer appartement. Bij aankomst al een warm welkom door Maria. Heerlijke dagen hier doorgebracht. Maria is ontzettend gastvrij en kan heerlijk koken! Meerdere dagen bij haar gegeten en ontzettend verwend! Ondanks veel gasten die regelmatig terugkomen hadden we niet het gevoel dat we er niet bij hoorden, integendeel! Erg gezellig en vriendelijk iedereen.
Het is een fantastisch complex
Anna Maria is een fantastische gastvrouw
21 jaar geleden zijn wij hier ook geweest ook toen was het een geweldige vakantie
Anna Maria geeft je echt een familie gevoel en staat altijd voor je klaar
Eet of drink je er wat ze komt dan altijd met wat lekkers aan
Zeer lief voor haar gasten
Voor ons een 10 voor deze locatie
Petra is een leuke stad met heel veel restaurants je kunt er voor een paar tientjes eten
Het is ook een aanrader om een auto te huren
Wij hadden hem gehuurd bij Nummer 1
De auto was volledig verzekerd en geen eigenrisico
U wordt geholpen door een Nederlandse vrouw leuke auto en niet te duur

Anna Maria
Prima gelegen in landelijke omgeving. Mooi zwembad, ruim 2 kamer app. Complex is wel beetje aan onderhoud toe! Zeer gastvrije eigenaresse. Top service en vriendelijke bediening.
Net terug van 12 dg bij Maria .
Altijd geweldig lief vriendelijk gastvrouw als de beste.
Eten ook altijd lekker .
Bij gastvrouw Maria is het thuiskomen. Ze doet er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te geven. Een heerlijk rustige plek net byiten het dorp maar op loopafstand van het strand. Voor ons al 12 jaar genieten met een hele grote G. We zijn opgenomen in de familie en hele goede vrienden geworden.