Over Les Acacias
Bij Les Acacias voel je al snel die vakantiekriebel! Deze gezellige camping ligt direct aan het strand, ideaal voor zon, zee en zand. Of je nu met je voeten in het water wilt staan of gewoon lekker wilt genieten van de warme zon op je huid, hier maak je herinneringen die je niet vergeet. Dit is jouw ideale strandvakantie!
De ligging
Les Acacias ligt op een toplocatie aan de Franse Côte d'Azur, vlakbij Saint-Raphaël. Ideaal voor wie wil genieten van de zon en het zand. Je loopt zo het strand op, waar je kunt zwemmen en ontspannen. De camping is makkelijk bereikbaar per auto en ligt dicht bij leuke uitjes en bezienswaardigheden in de omgeving. Pak je slippers uit en ga voor die eerste duik in de zee!
Bij Les Acacias voel je je meteen thuis. Het campinggevoel straalt er vanaf, met gezellige caravans en mooie plekjes in de natuur. Je kunt gebruik maken van de zwembaden en de speeltuinen zorgen dat de kids zich prima vermaken. ’s Avonds zit je met een frisse drank op je terras, genietend van de levendige sfeer en de warme zon. Het kleinschalige, persoonlijke karakter maakt je verblijf hier echt speciaal. Eigenlijk voelt het alsof je bij een goede vriend op bezoek bent, die je alles laat zien van de omgeving en de faciliteiten.
Op Les Acacias kun je genieten van simpele, lekkere maaltijden. Versgebakken broodjes bij het ontbijt? Check. Een bar met goede sfeer voor ’s avonds? Ook dat is er. Je kunt zelf koken op je tent of caravan, of lekker uiteten in de buurt. Voor fijne, ongedwongen vakanties is dit de juiste plek. De locatie en de ontspannen sfeer maken dat je alleen maar verder wilt genieten. Neem een koel drankje en relax!
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn wegens seizoen, onderhoud of bezetting. Het is handig om je vooraf te informeren, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Maar maak je geen zorgen: alles straalt rust en gezelligheid uit, precies wat je zoekt voor een ontspannen vakantie aan zee.
Op deze fijne camping hebben vakantiegangers met volle teugen genoten, vooral gezinnen met tieners en jonge kinderen. De behulpzaamheid en flexibiliteit van het personeel bij onvoorziene omstandigheden werd enorm gewaardeerd. De camping, beschikkend over een leuk zwembad, toegang tot een rivier, en voldoende speelkameraadjes, bood voor ieder wat wils. Schoon en netjes sanitair droeg bij aan een zorgeloze ervaring. De prachtige omgeving en de nabijheid van Tournon nodigden uit tot fietsen en wandelen. Ondanks de ligging aan een drukke weg, vonden vakantiegangers hier een ideale plek voor een langer verblijf, ver weg van de grote massa.
Adresgegevens | 190 route de Lamastre , 07300 |
Les Acacias
Fijne camping waar we een leuke vakantie hebben gehad met onze 3 tieners.
We kregen helaas te maken met een ziekenhuisopname tijdens onze vakantie. Dat gaf natuurlijk veel stress, maar het personeel heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze waren heel flexibel en hielden onze plek vrij zolang we nodig hadden.
De camping heeft een leuk zwembad (alleen strakke zwembroeken) toegang tot de rivier en genoeg andere Nederlandse kinderen om mee te spelen.
De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. Een pareltje dat nog niet echt overdekt is door de grote massa, dit geldt zowel voor het gebied als voor de camping.
Kortom, wij komen hier zeker nog een keer terug.
Wij hadden hier in eerste instantie voor één week geboekt, echter beviel dit zo enorm dat we besloten hebben onze hele vakantie te blijven met de camper.
De camping ja overzichtelijk, waardoor de kids (7&5) geheel hun gang konden gaan. Dit gaf ze een heel relaxed idee en hebben er met de speeltuin, zwembad en rivier 2 fantastische weken beleefd.
Ik lees wat negatieve recensies over het sanitair, maar die zijn waarschijnlijk recentelijk vervangen want de wc’s en douches zijn schoon en netjes.
Wij hebben de mensen van de camping als spontaan en betrokken ervaren.
Ideale stek om vanaf te vertrekken met de racefiets, mountainbike of wandeling. Tournon is op fietsafstand (2/3km) en er zit een Intermache in de buurt.
Wij hebben hier veel gefietst en gewandeld.
Veel mensen schrijven dat het een doorreis camping is (wat kan!) maar in onze beleving is de camping ideaal voor jonge gezinnen om wat langer ook te verblijven.
Kleine camping aan een drukke doorgaande weg. Werknemers lijken op het eerste oog wat streng en zijn niet erg behulpzaam. Zwembad is lekker, leuke rivier grenzend aan de camping. Leuk speeltuintje, tafeltennis en voetbalveldje. Op sommige plekken veel geluidsoverlast van de buren (houtzagerij) en van de drukke weg. In de directe omgeving wel mooie natuur en leuke uitjes. Zoek even verder naar een betere camping, want de regio is prachtig.
Chalet is zeker verouderd en weinig kast ruimte en interieur mist het 1 en ander. Wanneer je uit checkt moet het chalet brandend schoon zijn schoner dan wanneer je hem aan treft. Ook buitenkant wassen graag. Zo niet dan mag je 50€ betalen. Ik denk zelf dat het makkelijk geld verdienen is.
Dochter die animatie doet is de enige van de familie die niet zo gruwelijk chagrijnig is. Animatie met de Franse zanger is luid.
Verder tournon sur rhone is een leuke stad. Camping prima maar mag wat achterstallig onderhoud genieten.