Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
Geen afbeelding beschikbaar
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.6

Over Capfun Le Merle Roux

Kindvriendelijke Camping Capfun Le Merle Roux vind je in Frankrijk, midden in de groene natuur. De kinderen vinden op de camping vermaak in de zwembaden met glijbanen, bij de Nederlandstalige animatie en in de speelhal. Er zijn veel uitjes mogelijk zoals een bezoekje aan de Drôme, met kleine kinderen naar de krokodillenfarm of verder de Ardèche in.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige locatie van de camping, omgeven door schitterende natuur en met adembenemende uitzichten. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel worden enorm gewaardeerd, net als de goede en betaalbare maaltijden in het restaurant. Het zwembad, compleet met glijbanen en een speciaal bad voor de allerkleinsten, vormt een groot plezier, ondanks dat het soms wat druk kan zijn tegen de avond. Leuke en gemoedelijke sfeer wordt als pluspunt gezien, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast biedt de camping een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving.

• BBQ toegestaan

Le Roux Est, 07210

Capfun Le Merle Roux

8.6
FantastischScore uit 6 reviews

prachtige plek, mooi uitzicht
Door Hilko Oldenburger op 16-08-2024

Super leuke vakantie gehad, de camping ligt op een heel erg mooie plek met mooi uitzicht. We haden wel geluk met onze plek, sommige plekken liggen wel ver van het zwembad/animatie af.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed en betaalbaar eten in het restaurant.
Mooie bezienswaardigheden op 1 uur rijden (topper is de pont d'arc)
uiteraard wel een paar verbeterpunten:
animatie allemaal in het frans, wat op zich geen probleem is, maar waarom niet bijvoorbeeld de film in het frans met engelse (of nederlandse) ondertiteling?
het zwembad is mooi maar wel erg druk tegen 17 uur(komt iedereen terug van uitstapjes), mag iets groter.
Al met al een prima camping, mooie uitvalbasis voor leuke uitstapjes in de drome en de ardeche.

een dikke 9
Door Hilko Oldenburger op 07-08-2024

super vakantie gehad op leuke en gemoedelijke camping in prachtig natuurgebied. Prachtig uitzicht vanaf de camping en veel leuke uitstapjes binnen een uur rijden. Vriendelijk en erg behulpzaam perfoneel.
Helaas alle animatie in het frans(waarom niet bijvoorbeeld de film engels ondertiteld?) Zwembad is super alleen aan het eind van de middag erg vol. Badpersoneel ook erg vriendelijk.

Prima camping.
Door An op 10-08-2023

Leuke plek voor jonge kinderen. Wij zijn met 6 kinderen hier geweest. Eigenlijk hebben we geen aanmerkingen. En vinden we de eerdere reviews best wel “schokkend”
Het is niet zo massaal , er zijn 5 glijbanen dan nog een speeltoestel in het water & nog een baby bad.
Een paar ligstoelen (dat mochten er best meer zijn, niet massaal handdoeken leggen maar je hebt er altijd een paar tussen)
Klein aandachtspunt is dat het programma niet in het Engels staat weergeven. Als je gaat vertalen via Google komen er soms hele andere woorden uit.
Wij vermaken ons hier prima. Mooi uitzicht.
De eerdere reviews zijn eigenlijk beschamend.
Is een eigen restaurant (wel reserveren) en nog een snackbar met ijs. En het animatie team doet erg hun best!

Zonde van het geld
Door Sabine op 07-08-2023

Het zwembad - erg leuke glijbanen, maar het water was aan de koude kant.
Geen lifeguard aanwezig, wel iemand die er op let of de mannen wel de juiste zwembroek dragen.
Het huisje - prima, maar helemaal niets aanwezig. Geen toiletrol en geen welkomstpakketje met een beetje zeep en een doekje etc.
Entertainment - uitsluitend leuk als je vloeiend frans spreekt. Ze spreken geen woord engels en doen ook absoluut niet hun best om niet franssprekende kindjes te betrekken bij de kidsclub. Ook de avondanimatie is alleen leuk voor fransprekend publiek.
Omgeving - prachtige omgeving maar alle activiteiten zijn wel minimaal een uur rijden.
Horeca - prima. Je kunt er voor een redelijke prijs een lekker pizza halen.

Nooit meer! Enige pluspunt mooie omgeving & uitzi
Door van E op 24-08-2022

Wij zullen de camping aan niemand aanraden!
Onderhoud laat te wensen over, nu lijkt het op uitmelken van je gasten.
De €3500 voor deze vakantie was een aanslag op onze portemonnee en het was het triest genoeg niet waard.
We waren naast de septic tanks geplaatst waardoor we van de drie weken ruim
2 weken in de poeplucht zaten! Lekker buiten eten maar niet heus.
Aantal personeelsleden bij de receptie enorm onvriendelijk.
Zwembad water vies, te klein voor het aantal mensen, hoop losse tegels en voegen, kapotte zwemkleding en wondjes door de glijbanen
Badmeesters drukker met kletsen dan toezicht houden
Hondendrollen overal. Spreek mensen aan en ruim het op, drie weken lang dezelfde drollen zien liggen.
Broodjes op bestelling (dag van te voren bestellen voor dag erna) werden verkeerd uitgeteld, waardoor als je om 9:30 uur kwam ipv 8:30 je niet de juiste broodjes meer kon krijgen!
Fruitshakes 3 weken lang niet kunnen krijgen

Leuke camping voor allemaal
Door Sander De Jong op 19-08-2022

Nette mooie camping. Veel te doen in de buurt. Alles binnen een 1.5 uur. Springen van een Dam. Karten, klim bos of kano varen. Genoeg te doen. Leuke animatie. Spreken goed Engels op de camping. Mooie caravans af en toe beetje klimmen. Alles gebeurt in het midden van de berg. Kinderen 6/11/13 jaar hebben het leuk gehad met de Nederlandse kinderen. Het zoekt mekaar toch op. Kortom echt wel een goede camping geworden in een leuke omgeving!