Laagsteprijsgarantie

Route Nationale 7, 38550

Des Nations

8.9
FantastischScore uit 6 reviews

Fijne camping onderweg naar het zuiden
Door Sandra op 18-08-2025

Hele fijne camping om te overnachten. Heel dicht bij de snelweg en ja, daardoor kun je die horen.
Vriendelijke eigenaren en je kan er even heerlijk zwemmen, wat eenvoudigs eten en het sanitair is simpel, maar heel schoon. Geen speeltuin etc.
Je krijgt bij binnenkomst een plek toegewezen, die allemaal prima zijn.
Heerlijke no nonsense Franse camping, waar we nog best een dagje langer hadden willen staan.

Keurige camping
Door Chris looms op 13-08-2023

4 jaar geleden zijn er hier ook geweest. Maar er zit nu een nieuwe eigenaar op. Uiterst vriendelijk en nette mensen. Op de camping zijn mooie ruime plekken. Alles ziet er netjes uit. De eigenaar kwam nog even vragen of alles naar wens was. Uiterst correct en netjes. Het restaurant is een "take away" restaurant. Het menu is niet groot, of uitgebreid. Maar het eten is goed en voldoende. Al met sl, komen wij hier de volgende keer gewoon weer.

Ik zou verder rijden
Door Chantal op 29-07-2023

Oké voor een nachtje. Maar daar is ook alles mee gezegd. Snel weer verder rijden dus…. Smerige toiletten in zwembadhokjes. Eten alleen voor afhaal. Zeer smakeloos. Hond van de eigenaar poept en plast in ‘restaurant’

Geweldig
Door Kate op 01-07-2023

Wij stonden hier al eens eerder. Nu weer voor 1 nachtje op doorreis. Nieuwe eigenaars, geweldig!! Heel erg vriendelijk, hartelijke ontvangst. We hebben er gegeten in hun restaurant. Hun zoon is kok en maakte een 3 gangen menu voor 20 euro . Allemaal vers met lokale producten. Een topper!!! Vind je niet vaak op een camping.
Schaduwrijke camping, rustig, zwembad, keurig sanitair.... Deze mensen verdienen een 10/10!!

Fantastisch
Door H. Dijkstra op 18-06-2023

Leuke camping met vriendelijk personeel. Niet ver van de autobaan met grote plekken.
Brood kan je bestellen. Sanitair is goed onderhouden en schoon.

Een paradijsje, wel veel bomen ( dit ivm TV).
Door N.Van Mal- Bouwman op 28-03-2023

Gesloten tussen 12.00 u en 15.00 uur.
Tussen deze uren gewoon opbellen...dan doet eigenaar open.