Adresgegevens | Route de Ste Honorine, 14400 |
Reine Mathilde
Jaren geleden ook op deze camping verbleven en ik moet zeggen dat het er niet beter op is geworden, toilet en doucheruimte was toen al aan vervangen toe. Op hun website staat
Vermeld dat er een laadpaal is, maar die kan of mag je om onduidelijke redenen niet gebruiken. Al met al viel het een beetje tegen.
Op de bonnefooi aangekomen met de acsi kortingskaart. Let op receptie is tussen de middag echt dicht.
Zeer centraal gelegen en dichtbij om alle DDay dingen te gaan bekijken.
Met eigen caravan. Zelf je plek uitzoeken.
Grote plekken, gras. Hoge heggen, miss opgesloten gevoel. Maar deze omgeving kan flink de wind waaien. Dus dan fijn de hoge heggen.
Zwembadje was nog open.
Ligt midden op t Franse platteland. Rust ruimte. Fijn om de hond buiten de camping uit te laten.
Sanitair wel oud....maar wel schoon en alles deed t ook.
Als je de camping oprijdt..verzorgd netjes. Meteen een yes fijn gevoel.
Receptie en sanitair in mooi sfeer gebouw.
Aanrader
Wij verbleven in een mobile home. Keurig schoon. Matrassen en kussens zijn aan vervanging toe. Verder echt een keurige caravan!
Zwembad was heel fijn. Voor de oudste kinderen is er niet veel te beleven maar onze dochter vond de miniclub erg leuk! Heerlijk veel ruimte rondom de caravan.
Personeel meedenkend en vriendelijk. Afstand tot supermarkt ongeveer 15 min per auto.
Heel vriendelijke behulpzame mensen,wij hadden panne met de auto, en de mensen zijn met ons naar Bayeux gereden om ons uit de nood te helpen,heel goede keuken ,hebben daar lekker gegeten ,prachtige staanplaats,ook mooie omgeving, wij hebben genoten van onze vakantie daar
Zeer grote plekken. We mochten er zelf eentje uitkiezen. Veel bomen op de camping. Plekken afgeschermd met (hoge) heggen. Helaas wordt er amper tot geen Engels gesproken door de eigenaren.
Staat van het sanitair was zeer matig. Wc’s (zonder bril) zijn in dezelfde ruimte als waar je moet afwassen (temperatuur afwaswater onvoldoende). Ook waren bij ons de heren toiletten afgesloten, waardoor alle campinggasten slechts 4 wc’s konden gebruiken. Douches erg klein. Temperatuur van het douchewater was goed.
Prima brood, wat de dag ervoor besteld moet worden en contant moet worden betaald.
Locatie van de camping is prima om de omgeving te verkennen.