Over Camping Les Rivages
Les Rivages ligt aan een rivier tussen de bomen. Dit leidt tot een adembenemend uitzicht. De grote hoeveelheid tenten geeft je het echte campinggevoel. Zoek afkoeling in het zwembad of laat je meevoeren door de rivierstroming met je kano. Voor de kids zijn er sportieve en recreatieve activiteiten. Millau bereik je te voet in 15 minuten.
De locatie van camping ligt echt heel gunstig, vlakbij het water en volop in de omgeving te ontdekken. De ruime plaatsen zorgen dat je je snel thuis voelt en gemakkelijk alles kwijt kunt. Het zwembad is echt een pluspunt voor de kids, vooral het 18+ gedeelte met parasol voeten. De sfeer is ontspannen, en de gezellige omgeving, met gezellige fietspaden richting Millau, geeft je die vakantiekriebel. Ondanks dat het sanitair en de faciliteiten wat verouderd zijn, merk je dat de natuur en de buitenlucht alles goed maken. Het is een camping waar je vooral geniet van de rustige plek, het geluid van de omgeving en de zonnige dagen. Een plek die je bijblijft en uitnodigt voor nieuwe herinneringen in de frisse buitenlucht.
Aquapark
Verwarmd zwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | 860, Avenue de l'Aigoual, F-12100 |
Camping Les Rivages
Wij zijn hier in juni 2024 geweest en terug gekomen vanwege de prachtig aangelegde camping. Wat een teleurstelling, de tuin is verwaarloosd en het sanitair is zwaar ondermaats. Voor ons de laatste keer!!
Qua onderhoud en sanitair de slechtste camping waar wij de afgelopen jaren hebben gestaan.De plek waar we stonden was top, vlakbij het water en de plek was groot zodat we alles makkelijk kwijt konden.Echter bij het sanitair aangekomen, is het een grote ranzige bedoeling.Te onsmakelijk voor woorden.Het wordt 1x pd schoongemaakt in de ochtend rond 7uur en de rest van de dag niet meer. Spinnenraggen overal,haren in putjes, oude meuk,vies en niet onderhouden.Durfde niet op blote voeten in de douche te staan,laat staan de kinderen.Sanitair bij receptie is iets beter,maar ook dat is slecht.Het eten,we hebben 1x pizza gehaald duurt lang en 1x friet.barpersoneel is ongeïnteresseerd en niet bereid om stapje extra te zetten of sneller te werken.Toilet bij zwembad is te vies voor woorden.Zwembad is prima voor iets oudere kinderen(onze zijn 4&6 jaar),neem een parasol mee want die zijn er niet (wel de voeten).De camping geen aanrader wat ons betreft
Wij zijn enigszins teleurgesteld in deze camping. Voor een Sandaya camping valt dit erg tegen.
Het sanitair is oud, vies en op. Douchen tussen de spinnen, heel erg vies. Verder moeten wij met ons zoontje van ruim 1 naar de andere kant van de camping voor een badje in open sanitair. Met frisse dagen dus erg koud. Dit is ook het enige badje voor de hele camping!!
Zwembad vinden we prachtig en compleet. Er zijn wel parasol voeten aanwezig dus die nemen we zelf mee.
Locatie van camping is top, veel te doen in de omgeving.
4 jaar geleden ook op deze camping geweest, toen deze onder de vlag van yelloh voer. Helaas sinds sendaya de camping heeft over genomen, is het onderhoud van deze camping aanzienlijk achteruit gegaan. Er werd ons gevraagd een goede review te plaatsen, maar helaas moet ik wel eerlijk blijven. Bij aankomst netjes te woord gestaan. Echter bij het binnentreden van de stacaravan, moesten wij zelf deze eerste maar even schoonmaken, daar de kwaliteit van het schoonmaken met de franse slag gedaan is.Heggen niet gesnoeid, hoewel wij er geen gebruik van maakte hebben wij wel het sanitair bekeken. Sterk verouderd en echt aan onderhoud toe.
Ook het toilet bij het zwembad, heeft nog geen doekje of bleek gezien. Het restaurant nodigt zeker niet uit, en hebben om deze reden hier dan ook geen gebruik van gemaakt. Tipje voor sendaya. Onderhoud aan de stacaravans en plaatsen een de buitenzijde met een hogedrukreiniger. Cocktail erg duur 10 euro....
Lastig om reviews te schrijven. Wij zaten namelijk in een chalet en de reviews hieronder zijn veel vd staanplaatsen. Wij hadden geluk, goede locatie op de camping c5, schoon, vrij nieuw en giga plaats. We hadden oudere tieners bij die iedere avond naar cafe Golf gingen en enorm hebben genoten maar dit had niets met de camping te maken. Zwembad was aan de kleine kant, geen parasols maar 18+ gedeelte heel fijn. maar wc heel vies en voor het hele zwembad maar 1 wc! Eerste dag op camping gegeten, vonden we niet geweldig. Personeel receptie erg aardig en we zijn op meerdere vlakken goed te woord gestaan en geholpen. Camping zijn veel chalets op elkaar gepropt. Focus ligt verkeerd Vooral nieuwe gedeelte Tip: eetgelegenheid Les Pieds dans l'O. Paar honderd meter vd camping af over fietspad lopen. Pizza haal je ook net buiten de camping, hangt bordje langs fietspad, Millau heel leuk, heen lopen, neem stoeltje mee kun je in rivier zitten.
Camping is een beetje aan het verslonzen en dat komt vooral doordat er geen onderhoud wordt gepleegd. Stacaravan was prima en camping ligt op een geweldige locatie, maar het ontbreekt een beetje aan liefde en aandacht. Het is een groene camping en dat betekent ook dat er groenonderhoud gepleegd moet worden, maar dat heb ik alleen gezien bij de nieuwe staancaravans. Vooral bij het zwembad/restaurantgedeelte begint het groen de overhand te nemen. Zwembad en restaurant zijn niet zichtbaar vanaf de ingang omdat alles letterlijk is dichtgegroeid. Restaurant zijn we niet geweest omdat het totaal niet uitnodigend is om daar te gaan eten. Beter kun je in Millau gaan eten. WC bij het zwembad is een NO GO area. Zwembad overvol bij warme dagen. Jammer dat je alleen baguettes in het winkeltje kunt krijgen maar geen pain. Deze camping heeft zoveel potentie maar de huidige eigenaar/beheerder weet het er niet uit te halen. En dat is jammer.