Laagste prijsgarantie

Hotel Centraal

Over Hotel Centraal

Ontdek de charme van Hotel Centraal in het pittoreske Someren, waar comfort en gemak naadloos samenvloeien. Hoewel we de nadruk niet kunnen leggen op zwembaden of stranden, springen de andere faciliteiten zeker in het oog. Geniet van ons uitgebreide sport- en recreatieprogramma, ontspan op het zonneterras of verken de omgeving op de fiets. Met gratis parkeergelegenheid, internettoegang en een eigen shuttlebus biedt ons hotel alles voor een zorgeloos verblijf.

De ligging

Hotel Centraal verwelkomt vakantiegangers in het hart van Someren, een locatie die zowel rust als avontuur biedt. Hoewel de exacte afstanden tot de stranden, het stadscentrum en bezienswaardigheden niet worden vermeld, ligt Someren in een gebied dat rijkelijk is voorzien van natuurlijke schoonheid en culturele schatten. De bereikbaarheid is uitstekend, met kosteloze parkeerplaatsen voor degenen die met de auto komen en een eigen shuttlebus dienst voor gemakkelijke verplaatsingen. De afstand tot de luchthaven is niet gespecificeerd, maar de centrale ligging van het hotel zorgt voor een goede toegankelijkheid van en naar verschillende vervoersknooppunten.

Hotel Centraal biedt zijn vakantiegangers een scala aan faciliteiten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij binnenkomst wordt u meteen de toegang tot internet aangeboden, zodat u altijd verbonden blijft. Voor uw gemak is er een bagagedepot en een geldautomaat ter plaatse. Vakantiegangers die met de auto komen, zullen de kosteloze parkeerplaatsen waarderen. Verder is er een tv-ruimte voor ontspanning, naast de vele entertainmentsmogelijkheden zoals fietsen of biljarten. Voor de zakelijke reiziger is er een businesscenter met faxfaciliteiten. De persoonlijke touch komt tot uiting in services zoals roomservice, een wasservice en een autoverhuur. Het unieke aan Hotel Centraal is de eigen shuttlebus, die zorgt voor gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden.

Eten en drinken in Hotel Centraal belooft een culinaire ontdekkingstocht te zijn met een ruime keuze uit gastronomische voorzieningen. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar iedere dag zowel ontbijt als middagmaaltijd geserveerd wordt. Voor degenen met specifieke dieetwensen bereiden onze koks met plezier dieetgerechten en kindermenu's. Daarnaast biedt het hotel speciale menu's aan, wat zorgt voor een gepersonaliseerde eetervaring voor elke vakantieganger.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. We staan echter altijd klaar om meer gedetailleerde informatie te verstrekken over dergelijke verzoeken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

3 Wilhelminaplein, 5711 EK

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.