La Cerisaie

Domaine des Agnelles (+ appartementen)
Bed & BreakfastDomaine Las Brugues - Saint Papoul
Bed & Breakfast- € 375
p.p. vanaf*
Domaine la Sauzette
Bed & BreakfastGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | 1 avenue de Bédarieux , F-34220 |
La Cerisaie
Als je denkt dat je een chambre d'hote met table d'hote boekt vooraf checkt of er inderdaad table d'hote is.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad.
Er was fantastisch zomerweer, met een gastheer / vrouw die je in de watten leggen.
Echt heel lekker eten, fijn klaar gemaakt & toch niet te speciaal opdat de kinderen konden mee eten.
Lekker, vers ontbijt.
De eigenaars hebben genoeg tips om je dagen te vullen. Er is veel te zien in de streek, een week is echt te kort. Wegens warme weer, hebben we veel activiteiten met water opgezocht. Zonder moeite 4 dagen in natuurlijk water doorgebracht, en toch telkens iets anders, ...een stuwmeer, de zee, Gorges d'Heric en een kanoe. Er zijn ook genoeg culturele uitstappen....
Het is een b&b waar je helemaal tot rust kan komen. Het heeft een bijzonder mooie, grote tuin waar je enorm veel privacy hebt.
Ook de gastvrouw en gastheer zijn erg vriendelijk.
Je hoeft ook zeker niet er te rijden om iets te gaan eten.
Het was er erg gezellig. Goede bedden en geweldig om te blijven eten. Zeer gastvrij. In de tuin kun je gezellig zitten om een boek te lezen. Fijn om even te zwemmen in het zwembad. Kort weg, een toplocatie.
In de omgeving is veel te beleven zoals wandelen, fietsen en stedenbezoek.
Wij zijn door vrienden getipt om eens naar la cerisaie te gaan, het was een schot in de roos. in het oerwoud van B&B's op het internet is het lastig om een juiste keuze te maken. mijn advies: ga naar la cerisaie!
We waren hier al meerdere malen en dat is niet voor niets. Luc en Marja doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken en daar slagen ze zeer goed in. Enkele malen per week organiseren ze een table d'hotes. Zeer aan te raden gezien de kookkunsten van Luc en de gezelligheid van deze avonden. In de buurt is genoeg te doen, cultuur, steden en natuur.
We komen zeker weer terug!