Over Camping De Molenhof
Ontdek de charme van Camping De Molenhof, een uniek verblijf in het hart van Reutum. Met zijn uitnodigende binnen- en buitenzwembaden, compleet met een waterglijbaan voor oneindig plezier, belooft het een onvergetelijke ervaring. Geniet van de zon op het ruime zonneterras, omgeven door gezellige ligstoelen en parasols. De perfecte keuze voor liefhebbers van waterpret en ontspanning in de buitenlucht!
De ligging
Camping De Molenhof is prachtig gelegen in Reutum, omgeven door een adembenemende natuur die uitnodigt tot verkennen. Dit verblijf is de ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers die houden van fietsen en de omgeving op twee wielen willen ontdekken dankzij de beschikbare fietsverhuur. Hoewel de tekst geen specifieke details geeft over de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden, stadscentrum of sightseeingopties, ligt Reutum in een gebied dat bekend staat om zijn prachtige landschappen en de nabijheid van lokale attracties. De afstand tot de luchthaven is niet gespecificeerd, maar de centrale ligging zorgt voor een gemakkelijke toegang tot regionale vervoersverbindingen.
Camping De Molenhof biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en diensten die uw verblijf zowel comfortabel als vermakelijk zullen maken. Centraal in de aandacht staan de prachtige binnen- en buitenzwembaden, compleet met een spannende waterglijbaan die jong en oud zal bekoren. Voor ontspanning kunt u terecht op het ruime zonneterras, uitgerust met comfortabele ligstoelen en parasols. Naast zwemplezier biedt de camping een verscheidenheid aan activiteiten zoals fietsen/mountainbiken, midgetgolf en tafeltennis voor de nodige afwisseling. De faciliteiten omvatten verder een kluis, een gezellige tv-ruimte, een leuke speelkamer en een wasservice. De aanwezigheid van een rookmelder en gratis parkeerplaatsen verhoogt uw comfort en veiligheid. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes en een supermarkt op het terrein voorziet in uw dagelijkse behoeften. Kinderen kunnen hun energie kwijt op de speelplaats, wat Camping De Molenhof een uitstekende keuze maakt voor gezinnen.
Op Camping De Molenhof kunt u genieten van heerlijke maaltijden in het aanwezige restaurant. Hoewel de tekst geen details geeft over specifieke bars of het al dan niet aanbieden van een all-inclusive verzorgingstype, staat het restaurant garant voor smakelijke opties die zullen bijdragen aan een aangenaam verblijf. De gezellige sfeer nodigt uit tot lang tafelen en het delen van ervaringen met andere vakantiegangers.
Het is belangrijk om te weten dat pakketreizen bij Camping De Molenhof in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom toegankelijkheid adviseren we direct contact op te nemen voor gedetailleerde informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantie op Camping de Molenhof geeft een warme, gezellige sfeer die meteen in je smult. De accommodaties stralen luxe uit, met grote koelkasten, complete keukens en comfortabele bedden waar je heerlijk op wegdommelt. Je voelt je welkom vanaf het eerste moment, met een vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de camping en alles wat er te doen is. De veranda’s met zitjes en leuke speelmogelijkheden maken het extra gezellig, vooral met kinderen die zich overal goed vermaken. Het zwembad met glijbaan en de visvijver zorgen voor vrolijke herinneringen en veel plezier. Ondanks kleine ongemakken (zoals schoonmaak en wifi) blijft de sfeer warm en ontspannen. Dit is echt een plek voor wie zon, vriendelijkheid en gezellige momenten zoekt.
Adresgegevens | 7 Kleijsenweg, 7667 RS |
Camping De Molenhof
Ik ben paar dagen in een tent van rent a tent geweest. Echt supernetjes en alles heel compleet.
De beheerder was een supervriendelijke man die er alles aan deed om het ons naar het zin te maken.
Heel fijne uitleg van de camping en alle dingen die er te doen waren. Kom graag nog eens terug bij hem.
Snackbar en speeltuinen waren tof en sanitair voldoende.
Fantastisch weekend met ons kleinkind!
Wij kwamen voor een weekend met ons kleinkind (7 jaar) naar Camping de Molenhof en zijn ontzettend enthousiast! Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom dankzij het vriendelijke ontvangst.
Onze tentlodge was echt luxe ingericht met een grote koelkast, complete keuken, magnetron én een handig servicepakketje met vaatdoek en afwasmiddel. De lodge zelf was prachtig afgewerkt met steigerhout, had een ruime zithoek met TV, grote eethoek en een nette sanitaire ruimte. De bedden lagen heerlijk, de matrassen waren topkwaliteit.
Buiten hadden we een veranda met verschillende zitjes en zelfs een wasrek. Alles was goed doordacht en erg netjes verzorgd.
Ondanks dat we in het voorseizoen kwamen en er nog geen animatie was, heeft ons kleinkind zich geweldig vermaakt in het zwembad – hij bleef maar van de glijbaan! Opa ving zelfs een karper van 50 cm in de visvijver en oma genoot van het zwemmen.
Leuke camping voor de kinderen. Mooie plekken. Het digitale systeem bij het zwembad werkt niet goed waardoor het erg lang duurt voordat je naar binnen kunt. Sanitair helaas niet schoon en warm water was er vaak niet. Echt een minpunt.
Animatieteam was prima! Plonsplas en zwembad vonden de kids ook super.
Persoonlijk hebben wij ons flink geergerd aan de harde muziek, soms op de camping, maar met name bij het restaurant Antje en Billie. Tot laat in de nacht meerdere avonden keiharde muziek en rond middennacht ineens veel vuurwerk. Dit vind ik niet kunnen tegenover een kindercamping.
Daarnaast vielen de vele electrische steps op en veel asociale campinggasten.
Wc's vaak vies en ik heb niet 1 keer warm kunnen douchen helaas.
Camping netjes en verzorgd.
Voorzieningen te over voor kinderen.
Fijne plekken en fraaie omgeving.
Water en stroom op locatie en personeel is goed gemotiveerd.
Supertof!
Dit jaar de laatste keer dat we komen heel veel leuke vakanties gehad maar de laatste jaren word het echt wel minder eigenaren niet echt vriendelijk en heel veel harde muziek van mede camperders word ook niets door de eigenaar op uit gedaan
Stroom is dit jaar echt een drama waterkoker kan je hier niet gebruiken en in de nacht vloog de stroom ook achter weg zwembad zat schimmel op de vloeren en bad tegels niet echt hygiënisch