Laagste prijsgarantie

7.3GoedScore uit

Over Camping Beau Rivage

Intro

Koawa Beau Rivage is dé perfecte bestemming voor een gezinsvakantie vol ontspanning en avontuur. Geniet van de verwarmde hot tub en het waterpark te midden van palmbomen. Ontdek het charmante Mèze met zijn haven, duikplekken en gezellige stranden. Van oesters proeven tot genieten van lokale tradities, er is voor ieder wat wils. Bovendien biedt de directe toegang tot de caniplage je de kans om heerlijk te relaxen aan de Middellandse Zee.

Locatie en omgeving

Koawa Beau Rivage ligt in het hart van de Hérault, ideaal voor ontdekkingen! Het is slechts 30 km naar Place de la Comédie in Montpellier en 17 km naar de kanalen van Sète. Voor een dagje strand zijn de prachtige kusten van Agde bereikbaar op 20 km. Mèze zelf is een levendige badplaats met een geweldige haven en een verscheidenheid aan watersporten. Met deze centrale ligging is het gemakkelijk om de regio te verkennen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Services en faciliteiten

Bij Koawa Beau Rivage vind je tal van faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Geniet van de bar-restaurant bij het zwembad, waar het terras in de zomer bruist van de activiteit. Voor je dagelijkse boodschappen is er een supermarkt op 150 meter, geopend van maandag tot zondag. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltuin en in het verwarmde zwembad met een speciaal kinderbad. Er is gratis Wi-Fi op de hele camping en ook een fitnessruimte om actief te blijven. Voor extra comfort zijn er wasfaciliteiten, en je kunt fietsen huren. Voor een heerlijke BBQ-ervaring kan je een barbecue huren. De camping biedt ook verwarmingspunten voor elektrische auto's aan. Geniet van diverse activiteiten en animatie voor jong en oud, met een kinderclub in het hoogseizoen.

Koawa Beau Rivage is toegankelijk voor zowel tenten als campers. Het personeel spreekt Frans en Engels, en huisdieren zijn toegestaan. Om het verblijf nog eenvoudiger te maken, kan er een kinderbed of -stoel worden gehuurd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Camping La Garenne

8.3
    FrankrijkLanguedoc - RoussillonArgelès-sur-Mer

Camping Marvilla Parks Club Le Napoléon

FrankrijkLanguedoc - RoussillonVias Plage

Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)

8.3
    FrankrijkLanguedoc - RoussillonSérignan-Plage

Camping Les Méditerranées - Charlemagne

8.5
    FrankrijkLanguedoc - RoussillonMarseillan-Plage

Camping Les Méditerranées - Beach Garden

7.6
    FrankrijkLanguedoc - RoussillonMarseillan-Plage

Camping Les Sablons (Glamping)

6.9

• Parasols

• Tafeltennis

Route Départementale 613, 34140

7.3GoedScore uit 66 reviews

Mooie camping echt vlak bij strand en winkels
Door Ruben op 19-07-2023

Oppassen voor de pizza verkoper, die licht je op waar je bij staat

Een goed verblijf!
Door Joris op 19-04-2023

De camping is goed gelegen aan de oevers van de Etang de Thau. We werden begroet door warm en gastvrij personeel dat ons meteen op ons gemak stelde. De toiletten waren schoon en we hielden van het verwarmde zwembad! Ik zou het aanraden.

Geen aanrader!
Door Veerle op 08-08-2022

Wat mooi leek op het internet, hoe meer teleurgesteld we waren bij aankomst.
De staanplaatsen waren niet onderhouden!
Wij stonden ook op een plek waar het krioelde van de mieren. En ze waren serieus groot ook!
Naar de gezamelijke toiletgebouwen gaan was ook maar met een klein hartje…. Van de douches hebben we geen gebruik gemaakt omdat dit ook niet echt wauw was.
We hadden geluk dat dit maar voor 1 nacht was. Moest dit langer geweest zijn dan hadden we geen leuke vakantie gehad.
Met andere woorden, geen aanrader!

Helemaal kut
Door Henk op 25-04-2022

Bij aankomst begon de drama al. Komen we daar met een camper van 8 meter lang worden we op een klein plekje onder een boom naast en een paar pallets in de bagger gezet. Nou fijn uiteindelijk wel een andere plek gekregen, maar niets is onderhouden. Er is qua voorzieningen niets bij en sanitair is enorm smerig. Niets was schoongemaakt, het ene toilet gebouw was dicht en de andere was niet verlicht. ‘S avonds ook niets verlicht op de hele camping en er wordt niet beveiligd, ondanks de slechte omgeving en verleden van de camping en dan ben ik nog niet eens over de steekincidenten in het verleden begonnen. ‘S nachts ook nog allerlei dingen uit ons afval opgevroten door een raar beest, maar kon zo snel niet zien wat het was. Verder ook nog jongeren, die ‘s avonds blowen op de camping. Kortom blijf hier ver uit de buurt!

Zwaar teleurgesteld
Door Jan op 25-04-2022

Smerig en vies sanitair. Kampeerterrein zwaar verwaarloosd. Het is niet mogelijk om s’avonds het sanitair te gebruiken want er is geen verlichting die werkt.
Het is niet mogelijk om vooraf de plaats te bekijken anders hadden we het zeker niet gedaan, de camper paste niet. Je voelt je daar niet veilig gezien het verleden.

Heerlijke ruime camping
Door Willeke op 14-08-2020
Onbekend reisgezelschap

Bijna 2 weken op deze voornamelijk Franse camping in (gloednieuwe) mobil home met airco gestaan. Mooie ruimtes ook kampeerplekken zijn ruim.
Zalig zwembad maar om 4 uur wel te vol. Verder goed te doen, veel ligbedjes. Temperatuur water prima, alleen laatste dagen vroegen we ons af of er genoeg werd schoongemaakt gezien de hoeveelheid zwemmers. Helaas mochten de mannen niet in losse zwembroek maar moesten ze in die strakke broeken en onze pubers hebben dat geweigerd waardoor ze alleen tussen de middag erin konden (dan was badmeester lunchen). Ligging qua uitzicht super, helaas is het meer niet zwembaar en moet je naar Meze of verder voor echt strand. Supermarkt recht tegenover camping is erg gemakkelijk! Grotere steden op een half uurtje dus ook dagje uit is om de hoek. In deze Coronatijd prima camping om te zijn, genoeg ruimte aanwezig. Plezierige tijd gehad aldus! Douche en wc's niet gebruikt maar zagen er wel schoon uit. Ook een actieve animatie, maar uiteraard wel erg op Franse kids gericht.