Camping La Vallée Verte

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Vallée Verte voor je op een rij gezet:
Over Camping La Vallée Verte
La Vallée Verte (Languedoc-Roussillon) ligt aan de rivier de Cèze. Een sfeervolle familiecamping met leuke animatie, luxe voorzieningen en een goed onderhouden zwembad. Je staat op ruime plekken midden in de Franse natuur. Op de rivier de Cèze is het ook leuk om te kanoën voor de kinderen, doordat de rivier niet te wild is.
Deze camping wordt geprezen om zijn fantastische ligging en de ruime, schitterende omgeving die veel vakantiegangers weet te bekoren. De safaritenten met sanitair en airco vallen in de smaak door hun ruimte, de prima bedden en netheid, wat zorgt voor een comfortabel verblijf. Privacy is hier goed geregeld, vooral in bepaalde tenten. Voor verkoeling biedt de nabijgelegen rivier een heerlijke uitkomst, waar je lekker kunt dobberen of met een band de stroming kunt trotseren. Daarnaast is er genoeg plek om zowel in de zon als in de schaduw te genieten. Ondanks het kleine zwembad weten de kinderen zich er prima te vermaken, wat de vakantiepret compleet maakt.
Camping L' Hippocampe
CampingCamping La Sirène
CampingCamping Bois de Valmarie
Camping- € 163
Camping Mas des Lavandes
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 135
Wasmachine
Aantal bungalows: 42
Adresgegevens | Route de Donnat, 30200 |
Camping La Vallée Verte
Hoge verwachtingen van deze camping maar dit viel tegen. Diverse gebreken (glijbaan, pin apparaat, laadpalen, toilet, etc), matige animatie, klein zwembad, geen supermarkt, etc. Restaurant was wel ok. De nabij gelegen rivier maakt een hoop goed maar van de camping moet je niet te veel verwachten. Ik heb geen idee hoe ze aan 5 sterren komen.
Wij huurden via Suncamp een safaritent met sanitair en airco. Mooie tent, ruim, prima bedden en alles was schoon.
Wij zaten in tent nr 10 en hadden veel
privacy. Wel altijd een flinke klim om er te komen wat wij wel echt als nadeel hebben ervaren.
Ook vonden wij het geen camping waar we onze jongste (4 jaar) lekker zelf over de camping konden laten struinen.
De rivier is heerlijk, lekker dobberen op de en luchtbed of met band door de stroming heen. Er is veel ruimte om in de schaduw of zon te zitten.
Het zwembad vonden wij wat klein voor de grootte van de camping, maar de kids vermaakten zich er prima. Water was vrij warm dus echt verkoelend was het niet. Jammer dat er geen bedjes of stoelen langs het zwembad staan, onze jongste heeft nog geen zwemdiploma, af en toe vanaf een stoel toe kijken met een boekje er bij is dan wel lekker.
Al met al een leuke camping, maar vanwege het hoogte verschil zouden wij er niet nog eens heen gaan.
Fantastisch gelegen camping, ruime opzet, schitterende omgeving,maar veel verbeterpunten. Lunch op terras niet best, prijzen van alles te hoog, gastvriendelijkheid beheer mag beter, sanitair vaak niet schoon, veel ‘regels’, zwembad redelijk klein, jeugd moet alles bestieren, beheerders weinig zichtbaar. Let op, terrassen betekent echt klimmen

Camping La Vallée Verte
Wat eens echt een parel in de vallei was is in negatieve zin aan het veranderen. Campingplaatsen worden opgeofferd voor Glamping tenten. We hadden plekken gereserveerd voor 2024, maar opeens werden ook deze plekken opgeofferd hiervoor.
De sfeer van de camping veranderd hierdoor en het wordt steeds duurder. De bediening werd steeds onpersoonlijker. Jammer want de ligging en het riviertje heeft ons vele jaren erg veel plezier bezorgd.
Dit jaar twee keer genoten in mei en de zomervakantie. Accommodatie was schoon en netjes beide keren, we hebben heerlijk gegeten in het restaurant en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Voor ons is dit echt een fijn plekje om vakantie te vieren en ons zoontje van 4 vermaakt zich prima in het zwembad, rivier en bij het speeltuintje
Eerlijk is eerlijk, VV heeft mijn hart gestolen. We zijn hier nu meerdere keren geweest en we hebben weer volop genoten. De animatie was wederom fantastisch (hulde aan Moon), het eten in het restaurant is (helaas) al jaren hetzelfde, maar nog steeds prima en sfeervol. Het nieuwe toiletgebouw is een verbetering t.o.v. het vorige, maar de schoonmaak hiervan is vreselijk. Zowel het tijdstip (8.00u in de ochtend) als de kwaliteit. De grasheuvels bij de rivier waar je zo lekker de schaduw kon opzoeken waren ontoegankelijk doordat die niet meer gemaaid worden. Zwembad af en toe druk, maar fijn dat er bommetjes en balletjes zijn toegestaan. Jammer dat de persoonlijke touch van een 'charme camping' aan het verdwijnen is. Waar de vorige eigenaars regelmatig een praatje kwamen maken en zelfs langs de accomodaties gingen, zijn de nieuwe uitbaters minder zichtbaar en klantgericht (vriendelijk). VV blijft top, maar mijn inziens mag er een ster af.