Laagsteprijsgarantie

Base de Loisirs , 08800

Haulmé

6.4
VoldoendeScore uit 2 reviews

Tegenvaller ter plekke, kleinere standplaatsen
Door Tk op 10-08-2024

Op de website beloven ze je een grote standplaats en veel privacy, veel rust. Eenmaal op de camping blijkt dat niet zo te zijn. Anderen kunnen zich gewoon tussen de genummerde standplaatsen wringen, ook al is er voldoende plek.
Als je je beroept op de tekst van de website, is de reactie: 'ach, dat moeten we nog eens aanpassen, want dat klopt niet'.
Leuk lokkertje, komen beloften niet na.
Fikse tegenvaller, we waren voor het kamperen ter plekke informatie gaan inwinnen. Er werd benadrukt dat de plaatsen groot waren.

Fantastisch en we komen zeker terug.
Door cloud61 op 24-06-2023

Deze review zou ik beter niet kunnen schrijven. Soms wil je een pareltje voor jezelf houden :-) .
Drie weken in juni. Voor ons een unicum zo lang op één plaats,. Alles viel samen, de rust, geweldige ruime plaats, uitzicht, volop schaduw onder de bomen, pootje baden in de rivier (ijsvogeltjes gespot). Het sanitair is inderdaad oud en wat sleets. Het water is echter lekker warm en 2x per dag werd er schoongemaakt. De ligging is fantastisch. Het is wat dat betreft de mooiste camping langs de Semois in het franse deel. Het brood van de bakker was heerlijk. De nieuwe eigenaren en hun staf doen echt hun best om de camping weer mooi en up to date te maken. Dat kost tijd en vooral geld maar ze zijn op de goede weg. Vanaf de camping kun je mooie wandelingen maken, fietsen over de oude spoorbaan langs de Semois is fantastisch. In Bogny sur Meuse staat een moderne Intermarché.