Laagste prijsgarantie

5.7VoldoendeScore uit

Over Huttopia Les Châteaux

Ontdek Huttopia Les Châteaux, een schilderachtige bestemming in Bracieux waar de betovering van natuur en comfort samenkomen. Deze unieke verblijfplaats biedt een ongeëvenaarde ervaring met zijn prachtige tuinen en uitnodigende speelplaatsen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, hier vind je alles wat je hartje begeert.

De ligging

Huttopia Les Châteaux ligt in het charmante Bracieux, een plaats die de perfecte uitvalsbasis biedt voor het verkennen van de omgeving. De accommodatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt vakantiegangers de mogelijkheid om de omgeving te verkennen, of dat nu te voet, met de fiets of met de auto is. Hoewel specifieke afstanden tot bezienswaardigheden, het stadscentrum of het strand niet worden vermeld, nodigt de ligging uit tot ontdekkingstochten in de rijke geschiedenis en natuur van de regio. De aanwezigheid van een fietsverhuur ter plekke maakt het gemakkelijk om op avontuur te gaan in de omliggende gebieden.

Bij Huttopia Les Châteaux staat comfort centraal met een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bieden. Het personeel, bekend om hun meertaligheid, staat altijd klaar om te helpen met aanbevelingen of assistentie. Voor ontspanning en vermaak biedt het hotel aangenaam verwarmde binnen- en buitenbaden, omgeven door ligstoelen en parasols op het terras voor die ultieme ontspanning. De sport- en entertainmentopties zijn veelzijdig, met activiteiten zoals fietsen, mountainbiken, tennis, kanovaren, tafeltennis, badminton en biljart. Daarnaast nodigt de fraaie tuin uit tot ontspanning en biedt de speelplaats plezier voor de jongere vakantiegangers. Praktische voorzieningen zoals een wasservice, een muntwasserette, internettoegang en een tourdesk verhogen het gemak van je verblijf. De aanwezigheid van een supermarkt op het terrein zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt.

In Huttopia Les Châteaux kun je genieten van heerlijke maaltijden in het aanwezige restaurant. Hoewel details over specifieke maaltijdopties of een all-inclusive verzorgingstype ontbreken, biedt het restaurant een uitnodigende omgeving waar vakantiegangers kunnen genieten van diverse culinaire verrassingen. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten en om te genieten van smakelijke gerechten.

Houdt u er rekening mee dat de accommodatie mogelijk niet optimaal toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informatie over specifieke toegankelijkheidsvoorzieningen is op aanvraag beschikbaar. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Camping La Grande Tortue

€ 240

Camping La Grande Tortue

8.7
    Camping
    FrankrijkCentreCande sur Beuvron (Loir et Cher)

• Camping Parc de Fierbois

€ 204

Camping Parc de Fierbois

7.3
    Camping
    FrankrijkCentreSte Catherine de Fierbois( Indre et Loire)

• Camping Paradis l'Arada Parc

€ 141

Camping Paradis l'Arada Parc

8.3
    Camping
    FrankrijkCentreSonzay (Indre et Loire)

• Camping Couleurs du Monde

€ 183

Camping Couleurs du Monde

8.3
    Camping
    FrankrijkCentreMontrichard (Loir et Cher)

• Camping Seasonova Le Martinet

€ 222

Camping Le Bois Fleuri

7.1
    Camping
    FrankrijkCentreIlliers-Combray (Eure et Loire)

• Campsite Les Chambons

11, Rue Roger Brun, 41250

5.7VoldoendeScore uit 49 reviews

Prima vakantie!
Door Marlies op 20-08-2023

We zijn zeer vriendelijk onthaald met de nodige uitleg over de camping en omgeving. Het brood dat je elke dag kan bestellen is zeer lekker. Je kan er ook ter plaatse ontbijten, maar dit stelt niets voor.
We hadden een plek achteraan op de camping. Heel rustige, schaduwrijke plek. Het sanitaire blok was prima in orde en proper in tegenstelling tot het blok dat wat centraler lag op het terrein.
Het zwembad is te klein voor het aantal gasten op zeer warme dagen…de akoestiek is ook niet top. Goed om je eventueel verfrissen en er weer uit te gaan. Verder is deze locatie een goede uitvalsbasis om de verschillende kastelen in de buurt te bezoeken of een leuke fietstocht te maken door de bossen en wijngaarden.
De kinderen hebben hun eigenlijk prima vermaakt en wij ook!

Overnachting
Door Mark op 04-08-2023

Wij kwamen aan om te overnachten voor de terugreis, na een goede ervaring bij een andere hutopia camping ervaring in het verleden zijn we voor deze camping omgereden in de hoop op een leuke plek. Maar aangekomen was het al te laat helaas, het leek wel een festival camping met overal auto’s bij tenten op de op een gepakte camping. We wilden even lekker douchen maar de overheersende geur van urine in de douche was smerig ook lag er veel haar in de putjes terwijl de douche net was schoongemaakt volgens de registratie. Smorgens voor vertrek ook even fris douchen was letterlijk !! Geen warm water ( KOUDE DOUCHE ) Een plus punt waren de dames bij de receptie.
Veel punten voor verbetering dus!

Mooie camping in bosrijke omgeving
Door WivaRo op 22-09-2022

Plekje zelf uitkiezen, sanitair schoon, zwembad veel te klein. Kasteel in Chambord op de fiets 8 km, perfect. Stad Blois ook op fietsafstand vd camping, mooie stad. Broodservice, maar niet op woensdag, bakker levert dan niet. Kleine supermarkt in Bracieux.

Net niet
Door Daphne op 08-09-2021

Huisje was netjes, kleine camping. Wij stonden tegen het speeltuintje met de kids dus dat was fijn
Wij waren er de laatste 2 weken van de zomer vakantie. €100 per nacht
Helaas was alleen de eerste week het restaurant open maar toen al veel uitverkocht.
Laatste week ging het restaurant dicht en na enkele dagen waren er nog maar amper gasten. Bleek laagseizoen in Frankrijk. En dit in augustus!
Ijsje €4,50.. waren echt lekker maar vind het erg prijzig met 3 kids
Eten was niet van hoge kwaliteit maar wel prijzig.
Stadje leek uitgestorven
Blois is leuk, ook de vele marktjes en chateaux zijn aan te raden.
Animatie voor de kindjes viel ook tegen.
Enkel Franstalig.. dus alle Nederlandse kindjes konden niet mee doen.
Het beekje is meer een sloot.
Nadat vriendinnetjes weg waren verveelde de kids zich heel erg omdat er geen andere kindjes waren. Dit was voor ons een reden om te vertrekken. 4 dagen eerder

leuke camping
Door Erwin op 10-08-2021

Leuke camping in bosrijke omgeving. Mooie omgeving met o.a. prachtige steden als Bloise en Amboise. Ook de vele kastelen in de Loire zijn makkelijk te bereiken. Nadeel is dat er voor oudere jeugd weinig te doen is , geen voetbalveldje bijvoorbeeld. En geen wifi op de camping, alleen bij het restaurant. Dus zeer geschikte camping voor ouders met kleine kinderen

matige camping, prijs kwaliteit niet in verhouding
Door Graste op 11-08-2020

de xxl plekken zijn ruime plekken met zowel schaduw als zon. Het zwembad op de camping is max 1,10 meter diep waardoor het voor wat oudere kinderen weinig waarde bied, tijdens ons verblijf was het zwembad 2 dagen gesloten ivm onderhoud. Naast de camping ligt een gemeente zwembad dit is echter pas toegangkelijk vanaf 1400 uur. Het sanitair is redelijk, toen wij aankwamen was er een toilet defect en later nog een. Deze zijn gedurende ons verbijf niet meer open gegaan waardoor er regelmatig een rij stond voor het sanitair (en tijdens ons verblijf was de camping nog lang niet vol). Gezien de prijs (voor een xxl plek >70 euro per nacht met bijzet tent) zou ik deze camping hooguit aanraden voor een doorreis of bezoek aan het kasteel van Chambord. Qua faciliteiten heeft deze camping vrij weinig, bar, restaurant, klein zwembad en het beekje is niet van zwem kwaliteit. We hebben in Frankrijk vele betere campings gehad voor deze prijs.