Moulin de Collonge
Een echte franse camping in al zijn kneuterigheid. Prima voor een paar dagen maar wel met kleine kindjes, ouder dan 10 gaat zich hier vervelen. We verbleven in een pipowagen. Camping is Erg leuk opgezet, heerlijk rustig en ligt midden tussen de wijnvelden. Prettig personeel bij de receptie en bij de horeca, eten a la carte was goed, pizza wat minder. Het zwembad is overdekt, niet bijzonder maar prima om in af te koelen en voor onze kleine kindjes leuk om in te springen. Het zwemmeer is wat minder aanlokkelijk, veel waterplanten en water is erg warm. Overall prima verblijf gehad.
Knusse kleine camping in schitterende omgeving. Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Boeking verliep prima via internet onderweg, was netjes geregistreerd. Vriendelijk ontvangst bij receptie. We mochten zelf een plek uitzoeken bij aankomst. Pizza’s besteld, best prijzig, maar lekker gegeten. Het sanitair is echt jammer, zo ontzettend verouderd. Wel schoon, dat is het belangrijkste. Maar een zielig straaltje onder de douche is geen fijne start van de dag. Zeker een aanrader voor 1 of enkele nachten! WiFi was redelijk volgens de jeugd, maar wel alleen bij receptie.