Adresgegevens | Le Colombier , 24370 |
Le Mondou
We verbleven 2 weken met onze tent op deze camping.
Voorop staat; de locatie is fantastisch en compenseert minpunten, maar om een eerlijk beeld te schetsen, toch deze review.
In de periode dat wij er verbleven; weinig Nederlandse kinderen en een aantal Britse kinderen die zeer luidruchtig en grof waren, dat was gewoon pech. Maar ook in de enige georganiseerde activiteit in de week kregen ze de overhand, jammer...
Het sanitair moet echt beter kunnen... Koud water, minimaal straaltje, en er werd weinig schoongemaakt, ik denk 1 keer per dag. Zo ook bij de afwasbakken.
Ik snap dat je zuinig wil zijn met water, maar dit willen wij niet weer zo..
Speeltuin kan ook leuker, alleen een wipwap&klimrek.
Locatie, eetgelegenheid zijn pluspunten!
Rustige, kleine camping, aangenaam groen op de camping tussen open velden en loopafstand van een typisch frans dromerig dorp. Ruime staanplaatsen, fijn zwembad en ook in voorseizoen sochtend vers brood
Vriendelijk ontvangst door hardwerkende eigenaren. Zeer betaalbare, mooie camping, met schoon, modern sanitair. Speeltuin voor de kleintjes. Zwembad met parasols en ligbedden. Bar/restaurant met o.a. mossel en pizza avond en kleine menukaart. Ook aan de zelf gemaakte cocktails ontbreekt het niet. Camping ligt op fiets/loop afstand van het plaatsje waar je dan meteen een kano kunt huren om de rivier de Dordogne te verkennen. Kortom dik 5 sterren!