Laagste prijsgarantie

6.1VoldoendeScore uit

Over Hovima Costa Adeje

Duik in de ultieme vakantieervaring bij Hovima Costa Adeje! Een steenworp afstand van het sprankelende strand en omgeven door de adembenemende Costa Adeje, belooft dit hotel een onvergetelijk verblijf. Met verfrissende buiten- en binnenzwembaden en een zonneterras waar je eindeloos kunt genieten, is het de perfecte uitvalsbasis voor zonliefhebbers en avonturiers.

De Ligging

Hovima Costa Adeje geniet van een benijdenswaardige ligging op slechts 200 meter van het prachtige strand aan de Costa Adeje, een van de mooiste zon- en strandgebieden van Tenerife. Het hotel bevindt zich in een rustig gebied, maar toch dicht bij winkels, bars en restaurants, en op slechts ongeveer 1 km van het centrum van Adeje. Met de beroemde Torviscas Markt in de buurt en Santa Cruz op ongeveer 8 km afstand, is er in de omgeving genoeg te verkennen. De luchthaven TFS ligt op ongeveer 20 km afstand, waardoor het hotel gemakkelijk te bereiken is voor reizigers.

Hovima Costa Adeje verwelkomt vakantiegangers met open armen in een oase van comfort en plezier. Het hotel is uitgerust met 9 verdiepingen, 2 liften en 303 kamers, waardoor het zowel groots als gastvrij aanvoelt. De 24-uurs receptie zorgt ervoor dat in- en uitchecken soepel verloopt. Met faciliteiten zoals Wi-Fi, een tourdesk, rolstoelvriendelijke voorzieningen, en een keur aan winkels, is aan alles gedacht. De buiten- en binnenzwembaden, compleet met zoetwaterzwembaden, deels verwarmde baden en pierenbadjes, staan centraal. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar, ontspanning in de whirlpool en de mogelijkheid om te zonnebaden maken het plaatje compleet. Voor de actieve vakantiegangers biedt Hovima Costa Adeje een uitgebreid sportprogramma aan, van fietsen en tennis tot watersporten en fitness.

Bij Hovima Costa Adeje worden de vakantiegangers culinair verwend in de twee restaurants, waar een grote keuze uit gastronomische voorzieningen beschikbaar is. Of je nu kiest voor een koffiehuis, een bar, of dineert in een van de niet-rokersrestaurants met airconditioning en kinderstoelen, je wordt op culinaire highlights getracteerd. Kies je voor all-inclusive, dan geniet je van extraatjes zoals snacks en een keuze uit alcoholische en alcoholvrije dranken. Het hotel biedt ook de mogelijkheid voor glutenvrije maaltijden en organiseert live cooking, waardoor elke maaltijd een unieke ervaring wordt.

Hovima Costa Adeje is uitgerust met voorzieningen voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waaronder rolstoeltoegankelijke kamers en badkamers. Het hotel accepteert gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers waren te spreken over hun verblijf, vooral vanwege de properheid en het uiterst vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat om te helpen. Het animatieteam wordt ook de hemel in geprezen, wat zorgt voor een top sfeer tijdens het verblijf. Daarnaast valt het eten in goede smaak met geweldige entertainment, wat de ervaring compleet maakt. Ook al was er een klein minpuntje over de schoonmaak, dit kon de pret niet drukken. Vakantiegangers geven aan zeker terug te willen keren naar dit super hotel voor nog een vakantie vol plezier.

• 24 uur inchecken

E-mailadres
8 Avenida Ernesto Sarti 8, E-38660
Website

6.1VoldoendeScore uit 101 reviews

Nooit meer wat een vergissing was dit
Door RvD op 03-04-2024

Wij verbleven op de 10e etage in een Excellence kamer. Deze kamer was erg klein met een bed van 140x200 cm. Geen zitje, wel een vloer met kieren van 1 cm omdat de vloer niet goed was gelegd. Waterkoker met roest aan het verwarmingselement. Douchedeur sluit niet en ophangpunten geroest. Tijdens ons verblijf raakte tot overmaat ook nog eens de doucheafvoer verstopt.. resultaat... de hotelkamer stond compleet blank. Melding gemaakt bij de receptie maar wij kregen geen andere hotelkamer.
Ontbijt is prima, het avondeten weinig gevarieerd. Hotel is gedateerd en niet meer van deze tijd. Winkels in de omgeving zijn ook gedateerd. Overige gasten veel Engels en Duits. Kortom wij komen niet meer terug in dit hotel.

Prachtig en neutraal gelegen hotel met zeer vriend
Door Lilian Gerards op 14-08-2023

Er waren alleen maar pluspunten personeel was super en eten en entertainment was geweldig er was maar 1 minpunt en dat was dat de schoonmaakster de kamer schoongemaakt had terwijl wij een kaartje aan de deur hadden hangen om dit niet te doen vond ik niet kunnen .maar verder was het een super hotel en we zullen er zeker nog eens teruggaan om vakantie te vieren

Voor herhaling vatbaar
Door Ingrid - room 427 op 05-07-2023

Proper, vriendelijk personeel, top animatie team. Aanrader.

Heerlijk
Door Stapel op 18-04-2023

Super leuk relatief simpel maar schoon hotel en zeer vriendelijk personeel

Okee hotel, maar wel met handdoekje leggen
Door Esther op 04-11-2022

Prima hotel, adults only, met super vriendelijk personeel. Eten in buffet restaurant goed. Drankjes zijn lokale drankjes als je all inclusive zit. Animatie team is erg enthousiast en er wordt veel georganiseerd en voor ieder wat wils. Een minpunt hieraan is dat de avond animatie buiten plaats vindt. Dit duurt gemiddeld tot 23:00 uur, waardoor je op de kamers erg veel geluidsoverlast hebt als je even geen behoefte hebt om erbij aanwezig te zijn. Doordat er nog een groot hotel tegenover Hovima ligt, weerkaatst het geluid dan ook heel erg. Wat een enorm minpunt van dit hotel is, is het handdoekje leggen. De hotel regels zijn hier duidelijk in, handdoek leggen is niet toegestaan. Zwembad gaat om 8:30 uur open, echter staan de gasten om 8:00 uur al rijendik voor de deuren te wachten om hierna de handdoek neer te leggen en dan voor uren niet terug te komen. Hotel doet er niets aan. Heel erg jammer.

suites = geluidshinder =geld niet waard.
Door Mario Verhellen op 31-07-2022

We verblijven voor het ogenblik nog steeds in hotel Hovima Costa Adeje, onze kamer is nr. 316. Maar we krijgen helaas geen reactie op onze opmerkingen vanwege het hotel, daarom dit bericht… Sinds een kleine week verblijven we in één van de suites (kamer+badkamer+woonkamer+ruim terras) van het hotel. Door het vele omgevingsgeluid vanuit diverse bronnen (naburig hotel en karaokebar, wagens, hotel, …) hebben we op nog geen enkel moment kunnen genieten van ons terras met zicht op de zee. Ook ’s nachts blijft geluid doorgaan…met als gevolg… een slapeloze nachten. Dit ook omdat de airco beperkt is tot max. 25°C…. Dus ofwel is de kamer ’s nachts te warm om te slapen, ofwel doe je vanwege het geluid geen oog dicht als je de ramen openzet…. Onze zuurverdiende euro’s zijn helaas in dit hotel slecht besteed. Wij hopen dat het hotel ons een voorstel doet om onze resterende dagen in rust te kunnen doorbrengen.

• Landmar Playa La Arena

€ 621

Landmar Playa La Arena

8.8
    SpanjeTenerifePuerto de Santiago

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Dreams Jardín Tropical Resort & Spa

€ 750