Smy Vistamar Portocolom

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Smy Vistamar Portocolom
Ontsnap aan de alledaagse drukte en duik in het paradijs bij Hotel Vistamar Portocolom. Gelegen in het pittoreske Porto Colom, belooft dit hotel een verfrissende ervaring met zijn twee zoetwaterzwembaden en nabijheid tot het fijne zandstrand van Cala Marsal. Ontspan onder de zon of verken de diepblauwe zee; hier staat alles in het teken van jouw vakantiegenot.
De ligging
Hotel Vistamar Portocolom bevindt zich in het charmante Porto Colom, op slechts 800 meter van het prachtige zandstrand Cala Marsal. Het centrum, met zijn levendige winkels en uitgaansgelegenheden, ligt op een aangename loopafstand van 500 meter. Voor de natuurliefhebbers en avonturiers zijn er in de nabije omgeving diverse bezienswaardigheden zoals Es Pontas Cala Santanyi en de beroemde Cuevas Drach. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, waardoor het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent is. De luchthaven van Mallorca, Palma de Mallorca (PMI), ligt op ongeveer 65 km afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Hotel Vistamar Portocolom is een ware oase met uitgebreide faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel telt twee zoetwaterzwembaden, omgeven door een zonneterras waar je heerlijk kunt ontspannen op de beschikbare ligbedden onder de parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en de mogelijkheid tot diverse balsporten. Na een dag vol zon en activiteiten kun je ontspannen in de hamam of sauna, of jezelf trakteren op een massage of schoonheidsbehandeling tegen betaling. Met in totaal 148 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw, biedt het hotel een ruime keuze aan accommodaties. De faciliteiten worden compleet gemaakt met Wi-Fi, een receptie, en liften, waardoor jouw verblijf zowel comfortabel als handig is.
In Hotel Vistamar Portocolom begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Kies je voor halfpension, dan geniet je ook van een heerlijk dinerbuffet, waarbij soms themabuffets en show-cooking worden aangeboden. De twee bars van het hotel, waaronder een gezellige hotelbar en een zwembadbar die ook als snackbar dient, staan klaar om je te voorzien van verfrissende drankjes en lekkere snacks. Of je nu zin hebt in een lokaal gerecht of een internationale favoriet, de keuken van het hotel stelt niet teleur.
Bij Hotel Vistamar Portocolom wordt de mogelijkheid geboden om een auto te huren, waardoor je gemakkelijk de prachtige omgeving kunt verkennen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten, zoals de wellnessdiensten, tegen betaling zijn. Het hotel accepteert gebruikelijke creditcards als betaalmiddel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wisselkantoor
E-mailadres | |
Adresgegevens | 18 Calle Hermanos Pinzón, 18, E-07670 |
Website |
Smy Vistamar Portocolom
Of ze halfpension of alleen ontbijt boeken. Wij waren hier 2 jaar geleden toen was het avondbuffet veel beter, gevarieerder. Voor de prijs is het goed te doen. Maar verwacht geen culinair hoogstandje. Onbijtbuffet is goed. Goede bedden.Personeel is geweldig, vriendelijk en behulpzaam. Prachtig strand op ongeveer 2 km afstand Cala Marçal. Om de omgeving te verkennen heb je echt een auto nodig, dit kan het hotel regelen, heel gemakkelijk wordt gehaald en gebracht.
In juni zijn wij hier een midweek geweest. Het ontbijt is heerlijk en erg uitgebreid. De zwembaden staan los van het hotel, je steekt de straat over en je bent bij zwembad 1. De ontbijt ruimte (buiten) zit bij zwembad 2. Hotel is mooi, schoon maar wel wat verouderd. Wij kwamen erg laat aan, en ik denk dat wij daarom een hele oude kamer hebben gekregen. Alles werkte en was schoon hoor, maar het bed was echt onder de maat. Erg hard en hele slappe kussens. Dit was een minpuntje. Zwembad is groot en schoon en is prettig vertoeven. Wat wij wel vreemd vonden is dat de poolbar om 6 uur sluit en dat je tussen 1 en 3 eten kunt bestellen. Dit staat nergens aangegeven. Zwembad gaat om 10 uur open en om 7 uur dicht. Dit had van ons wel wat ruimer gemogen. Omgeving is ook super mooi. Alles is behoorlijk langgerekt dus loop vooral wat verder om de mooiste restaurantjes te ontdekken. Mooie winkels of nachtleven is hier in het dorp (bijna) niet.

Smy Vistamar Portocolom
Je hoeft geen zwemhanddoeken mee te nemen, want die kan je lenen in het hotel. De kamers zijn alleen wat minder. De deur maakt geluid om de 10 min en je hoort de mensen naast je erg hard. De bedden liggen ook niet erg goed, want je voelt de veeren in het bed zitten. Voor de rest een prachtig hotel met een heerlijk zwembad. Niet geschikt voor jongeren die zin hebben in een leuke vakantie met veel uitgaan en winkelen.
Mooi hotel en prachtige zwembaden.
Tijdens ons verblijf ging onze airco stuk op onze kamer. Zonder problemen konden we verhuizen naar een nieuwe kamer.
Ook het ontbijt is goed. Het buffet tijdens het avondeten is niet aan te raden.
Vistamar is een mooi hotel op een geweldige plek, ligt geweldig aan de haven en je kunt er eindeloos wandelen. Wij hadden geboekt voor half pension, het eten was meer dan goed. Een super plek om tot rust te komen, geen kinderen in dit hotel en dat is heerlijk rustig.

- € 489
Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 720
Zafiro Palace Palmanova