AQUA Hotel The Breeze

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over AQUA Hotel The Breeze
Ontsnap naar Aqua Hotel BreezeSuite & Spa, een oase van plezier en ontspanning, genesteld vlak bij het schitterende zandstrand en de turkooisblauwe zee. Dit juweeltje in het toeristische hart van de omgeving belooft onvergetelijke dagen onder de zon, met verfrissende duiken in het zwembad en eindeloze strandpret op steenworp afstand.
De ligging
Aqua Hotel BreezeSuite & Spa ligt in het levendige toeristische centrum, op slechts een korte wandeling van 250 meter van het prachtige Llevant zandstrand. Omgeven door een keur aan winkels, restaurants en bars, biedt het hotel de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers die het beste van beide werelden zoeken: strandplezier en stedelijke verkenning. Het centrum van Malgrat de Mar, met zijn charmante straatjes en lokale attracties, is slechts 2,5 km verwijderd. Voor verder gelegen avonturen is het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar, met een busstop op circa 20 meter van het hotel. Voor internationale reizigers bevindt de luchthaven GRO zich op ongeveer 40 km afstand, terwijl BCN ongeveer 77 km verderop ligt.
Aqua Hotel BreezeSuite & Spa verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen voor een onbezorgde vakantie. Het hotel, recent gerenoveerd in 2025, telt 7 verdiepingen met 186 kamers en biedt een 24-uurs receptie, meerdere liften en airconditioning voor optimaal comfort. Parkeergelegenheid is beschikbaar tegen betaling. Het zwemcomplex, open van juni tot september, omvat 2 zoetwaterzwembaden compleet met gratis ligstoelen en parasols, ideaal voor zowel actieve zwemmers als zonaanbidders. Voor de innerlijke mens zijn er een restaurant, bar en koffiehuis, waar verfrissende drankjes en heerlijke maaltijden geserveerd worden. De wifi is gratis voor alle vakantiegangers, terwijl aanvullende diensten zoals kamer-, was- en medische service beschikbaar zijn tegen betaling.
In Aqua Hotel BreezeSuite & Spa kunnen vakantiegangers genieten van een variëteit aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotelrestaurant, voorzien van airconditioning, serveert ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, waarbij een breed assortiment aan internationale en lokale delicatessen wordt gepresenteerd. Voor vakantiegangers die kiezen voor all-inclusive, omvat dit aanbod naast de maaltijden ook een selectie van alcoholvrije dranken. Speciale dieetwensen, waaronder glutenvrije opties, kunnen op aanvraag worden bereid. De bar en het koffiehuis bieden een gezellige sfeer voor een ontspannen drankje na een dag vol zon en plezier.
Aqua Hotel BreezeSuite & Spa is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het hotel accepteert Visa, MasterCard en American Express als betaalmiddelen. Houd er rekening mee dat voor sommige diensten en faciliteiten extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de schone en mooie faciliteiten van het hotel, inclusief het fijne zwembad en de recent vernieuwde eetzaal. De ligging dicht bij zee en het centrum wordt gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om het diner voor de lunch om te wisselen, wat flexibiliteit tijdens het verblijf biedt. De buffetvorm van alle maaltijden komt goed uit, ondanks dat drankjes niet bij de prijs zijn inbegrepen. De ruime kamers vallen ook in de smaak, hoewel er een kleine kanttekening is bij de gescheiden bedden. Het personeel bij de receptie en in de eetzaal krijgt complimenten voor hun vriendelijkheid, wat bijdraagt aan de algehele positieve ervaring.
24 uur inchecken
E-mailadres | |
Adresgegevens | Torrento de Can Gelat s/n - Apt. Correus 271, E-08398 |
Website |
AQUA Hotel The Breeze
Mooi hotel, schoon hotel.
Dicht bij zee en centrum.
Strenge badmeester bij het zwembad.
Eten niet altijd even goed.
Goed hotel, fijn zwembad...
Wat wel lichtelijk vervelend was, was het aloude "handdoekje leggen", maar goed, we hebben ons alsnog prima vermaakt. Dagje Barcelona met de trein is goed te doen, waterpark in de buurt was top! En ook even de heuvels in de buurt beklommen voor mooie uitzichten...
Half pension is goed geregeld, je zit niet vast aan ontbijt + diner, maar kan het diner ook omwisselen voor de lunch. Alle maaltijden zijn in buffet vorm, drankjes niet bij de prijs inbegrepen (behalve die bij het ontbijt), maar is echt niet duur.
Wat misschien beter zou kunnen is de kwaliteit van de slaapbank, maar voor 10 dagen is t prima.
Dit jaar voor het 4e jaar dat we hier geboekt hadden. De eetzaal is vernieuwd en het zwembad ook en is heel erg mooi geworden. Door de jaren heen zijn de kamers nog altijd hetzelfde en erg verouderd en zijn echt wel aan renovatie toe.Er staat bijvoorbeeld een slaapbank die je in de avond moet uitklappen tot een bed, deze valt bijna van ellende uit elkaar. En als je hier je hele vakantie op moet slapen ben je gebroken.
Receptie personeel heel vriendelijk. In de eetzaal ook heel vriendelijk. Alleen gastheer Carlos die je na een tafel bracht zeer onvriendelijk en loopt gehele avond met een lang gezicht, een zeer onvriendelijke benadering.
Het eten was dit jaar voor het eerst slecht, tov wat we gewend zijn van dit hotel. Weinig variatie, heel vaak hetzelfde Andere jaren verheugde we ons elke avond op het eten, nu zijn we heel vaak elders gaan eten. Douches voor vertrek heel fijn. Ligging ook perfect. Volgend jaar een ander hotel voor ons

AQUA Hotel The Breeze
Ruime kamers echter alle standaard kamers zijn de (2) bedden gescheiden door een bedplankje die niet verwijderbaar is. Niet echt bevoordelijk voor je relatie. Echte 2persoonbedden moet je extra voor betalen
Voor Corona waren we al eens in dit hotel geweest en dat was ons uitstekend bevallen.
Vandaar dat we dachten dat we ook dit jaar een fijne vakantie zouden hebben in dit hotel.
Helaas kwamen we van een koude kermis thuis.
Corona had blijkbaar een enorme invloed gehad op het humeur van de receptioniste van het hotel.
In goed Nederlands en onvriendelijke toon stond ze ons te woord.
We konden pas na 14.00 op onze kamers terecht vanwege schoonmaak
Op onze kamers ontdekten we dat er bijzonder slecht gepoetst was.
Wolken stof onder het bed en plukken schaamhaar dwarrelden ons tegemoet.
Het heeft nog een aantal dagen geduurd voordat onze kamers (na veel klachten) een beetje gekuist waren.
We hebben het poetspersoneel naar binnen moeten slepen om dat gedaan te krijgen.
In het restaurant was het ook een en al ellende Flauw en niet gaar eten,Erg eentonig.
Verder de bekende Nederlandse handdoek leg mafia en poepende honden bij het zwembad.

- € 399
Atzavara Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 274
Tahiti Playa Hotel & Suites