Laagsteprijsgarantie
7.8
GoedScore uit

Over Alegria Florida Park

Bij Alegria Florida Park voel je meteen die vakantiekriebel. Dit gezellige hotel ligt op slechts 50 meter van het mooie zandstrand van Santa Susanna en biedt alle faciliteiten voor een ontspannen en leuke vakantie. Van grote zwembaden tot heerlijk diner, hier wil je zeker je koffers pakken en volop genieten van de zon en de sfeer.

De ligging

Alegria Florida Park vind je in Santa Susanna, vlak bij de kustlijn van Maresme. Het hotel ligt op slechts 50 meter van het brede zandstrand, bereikbaar via een tunnel. In de directe omgeving zijn talloze winkels, bars en restaurants, ideaal voor een gezellige dag of avond uit. Je bent ook snel bij leuke uitjes zoals Waterworld, Marineland en Isla Fantasía. Public vervoer stopt bijna voor de deur, dus je kunt gemakkelijk de omgeving verkennen. Of je nu wilt relaxen op het strand of de omgeving wilt ontdekken, hier begint je vakantie al met een goede vibe.

Wanneer je in Alegria Florida Park bent, voel je je meteen welkom. Het hotel straalt een gezellige, ontspannen sfeer uit, met ruime kamers, een mooi zwembad en zonnige terrassen. Er is een grote tuin waar je wakker kunt worden met het geluid van vogelgezang en de frisse geur van bloemen. De uitgebreide faciliteiten maken dat je je nergens zorgen over hoeft: er is een spa, fitnessruimte, binnen- en buitenzwembad, en een speelplaats voor de kids. Handig is dat alles goed geregeld is, van gratis Wi-Fi tot een restaurant en bar. Voor de kleintjes is er een miniclub en een kinderzwembad, zodat iedereen zich vermaakt. Alles is gericht op comfort en plezier, zodat jij lekker kunt ontspannen en genieten.

Het hotel biedt volop eet- en drinkplezier. Er is een buffetrestaurant waar je bij het ontbijt, de lunch en het diner geniet van verse broodjes, smakelijke gerechten en heerlijke desserts. Doe je het liever wat informeler? Dan is er ook een snackbar en een gezellige bar waar je verfrissende drankjes en snacks krijgt, perfect voor tussen de activiteiten door. De sfeer is fijn en ontspannen, met veel keuze en opties voor speciale diëten zoals glutenvrij en vegetarisch. De tijden zijn flexibel, zodat je je dag naadloos kunt plannen en altijd iets lekkers kunt krijgen. Zo wordt eten hier echt een plezier; lekker genieten met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Je kunt je verblijf in Alegria Florida Park met een gerust hart boeken, want alles is goed geregeld. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals de spa en massages, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud beperkt geopend zijn. Winkels, bars en het strand liggen op loopafstand, dus je hebt geen auto nodig. Het personeel spreekt Spaans, Engels en Duits, en je kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi in het hele hotel. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent op je vakantie vol zon, plezier en ontspannen genieten.

Vakantiegangers vinden dit hotel echt top. Het ontbijtbuffet is ruim en lekker, met veel keuze voor ontbijt, lunch en diner. De snackbar met tosti’s en hamburgers valt ook in de smaak. Het personeel voelt altijd behulpzaam en vriendelijk, waardoor je je meteen welkom voelt. De kamers worden elke dag schoongemaakt en opgemaakt, en de handdoeken liggen keurig klaar voor een dag bij het zwembad. Wat opvalt, is dat er geen handdoekenoorlog is en er de hele dag wordt bij het zwembad gevijfd. Het hotel ligt direct aan de boulevard, wat voor gezellige wandelingen zorgt. Het enige wat wordt genoemd als minder is de beperkte animatie, maar dat stoort niet. Veel reizigers komen graag terug, omdat alles echt in verhouding is. Het is een zonovergoten plek vol herinneringen en vakantiekriebels.

• Spelletjeskamer

7.8
GoedScore uit 47 reviews

Aanrader
Door Nico op 05-09-2025

We zijn net terug van dit tophotel. We hadden Allinclusive. Veel keuze ontbijt lunch en diner. Ook de snackbar was prima. Tosti hamburger sla etc. Personeel heel hulpvaardig. Kamers.elke.dag bverschoond ook de handdoeken en bedden netjes opgemaakt. Echt prima gehad.

FANTASTISCHE VAKANTIE!!!
Door Loes op 12-07-2025

In een woord FANTASTISCH! Ik snap niet dat mensen slecht kunnen schrijven over dit hotel. Super goed ontbijt en avondeten. Heel vriendelijk personeel. De kamers zijn schoon en ruim! Er wordt de hele dag bij t zwembad geveegd. Er is geen handdoeken oorlog. Meteen aan de boulevard! Het enige mindere is dat er weinig animatie is. Maar daar kwamen wij ook niet voor. Echt een 9.9. Prijs en kwaliteit echt in verhouding! Wij komen graag terug.

Florida park
Door Geerdink op 06-07-2025

Heel fijn hotel eten is goed alleen minder uitgebreid dan aqua hotels maar er is keus genoeg als je veel lust.
Aardig personeel en schone kamers we komen graag terug het is ons goed bevallen

prima prijs kwaliteits verhouding
Door ed op 18-10-2024

zoals altijd weer prima vakantie gehad met zeer goede prijs kwaliteitsverhouding

nooit meer!
Door fam de Mol op 08-10-2024

leuk hotel voor niet zo veel geld maar totaal niet gastvrij jemig wat was de bediening erg zeg nog nooit meegemaakt!Het restaurant is echt mega vol en druk en je kan geen kant op me moeder heeft een rollator maar kon nergens langs we aten gewoon maar buiten daar hadden we nog een beetje plek en was de sfeer iets gezelliger ook al regende het!De bediening kijk niet naar je om zelfs niet als je ze vriendelijk roept.Bij de bar buiten gelukkig wel leuk personeel die mijn Pina Colade heerlijk maakte en keurig in mooi glas kwam brengen ...betaal daar ook 9 euro voor maar was heerlijk.Gelukkig waren er leuke mensen rond die tijd en hadden we het heel gezellig met elkaar .Zonde dat het personeel zo was dat verpest echt de sfeer wij gaan daar in ieder geval nooit meer naar toe.

Prima
Door P gillis op 01-10-2024

Prima hotel eten Kan af en toe warmer.
Mannen en vrouwen van de receptie top
Spreken zelfs Nederlands en datis een zeer groot plus punt
Verderbar restaurant picobello