Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Heel mooi.
Door Te Brake op 22-08-2019

Rustig park, schoon, opgeruimd. Huisje (107) prima, goede relaxstoelen, schoon, goede bedden en fijne tuinstoelen. Voor een zitje met 4 stoelen en achter een grote tafel met 4 stoelen en een kleine tafel met 2 relax stoelen. Veel mogelijkheden om wandelingen te maken op het park en langs de kust. Mooi zwembad, wel beetje koud. Enige nadeel vind ik dat we de sleutel 10 km verder in Holtup op moesten halen en weer terug moeten brengen. (Via touroperator).

Wat een heerlijke rustige omgeving !
Door Fam. de Hey op 03-06-2019

Laat je niet afschrikken door eerdere reviews...ook wij hebben een huisje gehuurd vlak bij de golfbaan op dit uitgebreide terrein. Het is een beetje een doe het zelf park. Als de beheerder er niet is als je aankomt ,lees dan alle briefjes op deur/ramen van de receptie. Wij kwamen een Duits briefje tegen waar op stond waar we de sleutel konden halen (om de hoek van het gebouw). In het huisje moet je eerst de meterstanden van water en electra noteren en alles in de meterkast aanzetten. Het huisje (6 tot 8 p) was verder prima , jammer dat je direct het kapotte gordijn ziet. Ook zijn er nog wat spullen te vinden van de eigenaars, maar of dat nu zo erg is ? Ik heb hier erg goed geslapen . Bedden prima.
Kies voor dit park om de landelijke omgeving, de rust en de prachtige kleine strandjes. Met E-bike is het goed te doen . Wij hebben hier heerlijk gefietst (op een paar steile heuveltjes na) Golfbaan ziet er goed uit. Supermarkt in dorp.

Leuk park maar zeer smerige huizen
Door Melissa van beers op 18-08-2017

Na een rit van 10 uur doodmoe aangekomen. Zeer onvriendelijk ontvangen door de mevr aan de receptie. Na een heel gedoe pas 4 uur naar aankomst het huisje in kunnen gaan. (Huisje 137)Daar zaten ons 2 kikkers (!!)op de gang op te wachten evenals een tiental vliegen, ontelbaar veel fruitvliegjes om over de motten maar te zwijgen. Al met al een groots ontvangst dus!.Alles was smerig. Schimmel op de badkamer. Dikke spinnenwebben overal die er al maanden hingen. Door de ramen kon je niet kijken. Bestek, borden, glazen echt alles was te smerig om aan te pakken. Huisje was wel ruim opgezet en mooi. Zonde van het onderhoud.
Veel mensen zijn eerder vertrokken vanwege de hygiëne. We hebben met 4 gezinnen gepraat
Park ligt wel op een mooie plek. Direct aan het strand en een mooie omgeving.
Receptie is bijna altijd gesloten. Dat is ook een minpunt. En het zwembadwater is dus echt niet verwarmd zoals word beloofd. 22 graden
Melissa van beers

Mooi huis met prachtig uitzicht op zee
Door Lucie Oosterhof- Kremer op 29-07-2017

Niemand op de receptie toen we aankwamen en geen vermelding in de reisbeschrijving hoe dan te handelen. Verder was alles prima en hebben we het reuze naar onze zin gehad.

Van mijn levensdagen niet meer
Door Lotte op 29-09-2016

Op zich is het een leuk park, netjes en god onderhouden. Maar toen we het huisje binnenkwamen...wat een hel. Letterlijk alles was vies. Het koffiezetapparaat zat schimmel in. De oven vloog in de fik als je m aanzette. Bedden zaten beesten in, overal urinevlekken. De ramen waren smerig, overal stof. Doorgezakte bedden. Als je op de bank zat vielen de spinnewebben bij je op schoot. Wij en onze kinderen krabten zich kapot van de jeuk. Waarschijnlijk vlooien want er lagen ook hondeharen. De slaapkamers waren niet donker te krijgen. Uiteindelik maar een deken voor het raam gemaakt, We hadden geen warm water eerst, doorgegeven maar er kwam niemand. Uiteindelijk zelf opgelost. Bij de receptie was nooit iemand. Kinderstoel was kapot, evenals het droogrekje. En dan maak je je ongenoegen kenbaar, dan hebben ze meer dan 6 weken nodig om te bedenken dat we geen geld terugkrijgen omdat we onze klacht niet gemeld hebben. Dat word ook wel lastig als er niemand is. Dan hadden we het noodnummer moeten bellen. Dat heeft ergens gestaan. (niet gezien maar goed) We zouden van zaterdag tot zaterdag gaan. Maar we hebben het volgehouden tot woensdag. Nog nooit zo blij geweest dat we weer thuis waren. En dan zeggen ze ook nog.. we hopen dat we jullie terugzien..grapje zeker.

Rustig park, helaas een kil huisje
Door Nightwish op 07-07-2016

Het zijn particuliere huisjes verhuurd door Danland. Je weet niet wat voor huisje je krijgt en hoe het zit met de inventaris. Wij hadden huisje nummer 311. We vonden het huisje door de stenen vloer nogal kil. Verder lagen er overal heel veel spullen van de eigenaren zelf in de kastjes (aangebroken pakken meel, zout etc.) Het leek ook alsof ze er al een poosje niet geweest waren. In de koffiepot troffen we namelijk een dikke laag schimmel op de koffie aan. De gordijnen waren zo dun dat dichtdoen eigenlijk niet veel zin had. We hebben het in de slaapkamer van mijn zoontje verduisterd met behulp van de tuinkussens. Het bed in de ouderslaapkamer sliep niet lekker (doorgezakte spiraalbodem). Het huisje was wel ruim en uitzicht op een veld waar regelmatig een haas te zien was. Leuk voor de kinderen. Ook was er een speeltuintje dichtbij. We hadden wel wifi in het huisje. De receptie hebben we niet gezien want die zijn bijna altijd dicht. Zowel bij aankomst als vertrek de map met inhoud afgegeven in een kastje. Het buitenzwembad geen gebruik van gemaakt. Het was niet zulk mooi weer en het water was koud. Wel een leuke speeltuin en springkussen.
Tips: Ga echt naar Legoland! Echt de rit en het geld waard. Zoveel te zien. Ook voor kleine kinderen (onze kids zijn 4 jaar en 17 maanden). Maak gebruik van deze actiecode (scheelt je 1 kinderkaartje, toch al gauw 40 euro).
Ga een dagje naar Ribe en bezoek ook het Vikingcenter (openlucht).
Boodschappen doen kan in het dorp zelf. Daar zit een prima supermarkt.
Ga winkelen in Aabenraa. Wij kwamen daar te laat achter. Maar er is best een grote winkelstraat.