Laagste prijsgarantie

Ferienpark Willingen

7.4GoedScore uit 39 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Mooi rustig park met mooie huisjes
Door Gerda van de Heuvel op 10-11-2017

Het is een mooi rustig kleinschalig park met allemaal dezelfde particuliere vakantiewoningen. Er is een speeltuin voor de kinderen en de omgeving is prachtig. Wij hadden huisje 44. Het was keurig ingericht met alles aanwezig wat je nodig hebt. Er is in de buurt van alles te ondernemen. De gondel en het skigebied van Willingen is vlakbij. Zeer de moeite waard voor een weekje of weekend weg. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fantastische week in knus huisje
Door Familie ter Huurne op 07-02-2017

Heerlijk wintersport week gehad met veel sneeuw en mooi weer. We verbleven in huisje 41. Zeer speels en gezellig ingericht huisje met klein ligbad (voor de kinderen) en gezellige houtkachel. spelletjes en kinderfilms waren aanwezig. Kinderpistes op loopafstand van het park. We hebben meteen weer geboekt voor volkgend jaar!!

Fantastische vakantieplek voor elk seizoen
Door Smit op 02-12-2016

Het is geen vakantiepark meer, maar de huisjes zijn van diverse eigenaren. Aan de rand van de natuur en kleine skipiste is het er goed toeven. Genoeg te doen in de omgeving, lekker eten kan je er ook. Wij komen er meerdere keren per jaar en het is voor ons een ideale bestemming voor weekend of vakantie.

Hele leuke vakantie gehad
Door Ria op 30-07-2015

Wij verbleven in huisje nr. 15, dat zag er prima uit. Ruimte genoeg, Keuken van alle gemakken voorzien, douche met 2e toilet was ook goed voorelkaar.
We wisten dat er op het park verder niets te doen was, maar dat was heerlijk rustig. Verder is alles wat je nodig hebt in de zeer nabije omgeving; winkels, restaurantjes , zwembad, wandelroutes.
Kortom je kunt je hier prima vermaken voor een hele leuke prijs.
Wij huurden van een particulier en die had alles goed geregeld. De hond mocht mee, wat voor ons ook heel belangrijk was.

leukkk
Door diana op 06-04-2014

prachtige plek ook voor kinderen met uitzicht op de piste en in de zomer herlijk ontspannen

super
Door Lisa op 11-12-2012

Huis nr 12 ( via internet geboekt) heeft alles in huis om een leuke en gezellige vakantie te hebben. Leuk ingericht, heel schoon en voor de kinderen voldoende speelgoed. Het park ligt in een rustige omgeving maar daardoor konden de kinderen ook geweldig buitenspelen! In de omgeving met de sauerlandkaart (kregen veel korting) veel dingen bezocht en lekker gezwommen in het mooie zwembad van willingen. Veel gewandeld en op een paar minuten rijden van Willingen ook fijn gewinkeld! Wat een mooie omgeving zeker voor herhaling vatbaar hopelijk nog een keertje in de winter dan zal het er ook mooi zijn.