Lido Mappo

Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Via mappo, 6598 |
Lido Mappo
Er zijn geen minpunten,alleen pluspunten.
Toppersoneel,zowel receptie,schoonmaak,facilitaire dienst.
Ligging is super.
Al jaren " onze" camping.
Geweldige ligging, direct aan het Lago Maggiore. Dichtbij mooie plaatsen als Locarno en Ascona. Super netjes, gezellig en veel toeristische plaatsen op de camping waardoor het een hele leuke sfeer heeft. Sanitair geweldig en fijn personeel.
Prachtige camping met hele gastvrije dames aan de receptie !
Als ook het “zoontje van de baas” beseft dat een gast zijn boterham betaalt hoeft hij niet zo lang onder de parasol bij de ingang te zitten ! Die moet nog een hoop leren !
Wat een fantastische camping voor jong en oud. In het hoogseizoen word er veel georganiseerd voor alle leeftijden. Het personeel van de camping zijn vriendelijk en behulpzaam samen zorgen ze ervoor dat de campinggasten het aan niets ontbreekt. Camping sanitair is schoon en word dagelijks meerdere keren schoongemaakt. Camping is zeker 5* waard.
Ik vraag me echt af of Zwitserland nog toerisme wil. Op deze manier jagen ze de toeristen gewoon weg en dan gaat het niet eens of je het wel of niet kan betalen. Als de Zwitsers zelf al klagen over de hotelprijzen moet je je eens gaan afvragen of je de juiste weg bewandeld? Ach een 60% volle camping half juli zegt ook voldoende.