Laagste prijsgarantie

Ibis Hasselt Centrum

6.9VoldoendeScore uit

Over Ibis Hasselt Centrum

Ontdek Ibis Hasselt Centrum, een gezellige uitvalsbasis in het hart van Hasselt. Hier geniet je van gastvrije service en comfortabele faciliteiten. Het hotel staat bekend om zijn ideale ligging dicht bij de bruisende straten vol winkels en eetgelegenheden. Hoewel we geen zwembad of strand hebben, maken onze andere voorzieningen, zoals de sfeervolle bar en het uitnodigende restaurant, een verblijf hier meer dan waard.

De ligging

Ibis Hasselt Centrum ligt in het gezellige hart van Hasselt, waardoor het de perfecte plek is voor vakantiegangers die zowel de stad willen verkennen als de lokale cultuur willen opsnuiven. De omgeving biedt een scala aan bezienswaardigheden, van het Modemuseum tot de indrukwekkende Japanse Tuin, allemaal makkelijk bereikbaar vanuit het hotel. Voor degenen die verder willen reizen, zijn er uitstekende openbaar vervoeropties in de nabijheid. De dichtstbijzijnde luchthaven is Liege (LGG), wat zorgt voor een makkelijke aankomst en vertrek.

Ibis Hasselt Centrum biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 59 comfortabele kamers, een lift, en een hartelijk team dat klaarstaat bij de receptie, voel je je meteen welkom. Het hotel beschikt over een bagagedepot, kluisjes en een drankenautomaat. Gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft. Voor ontspanning is er een gezellige tv-ruimte. Reizigers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van het parkeerterrein van het hotel. Extra services zoals een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice en een wasservice onderstrepen de toewijding aan een zorgeloos verblijf. Daarnaast is er een fax beschikbaar voor zakelijke behoeften.

Ibis Hasselt Centrum is trots op zijn uitgebreide gastronomische aanbod. In ons restaurant, koffiehuis en bar vind je een brede selectie aan smakelijke opties om je culinaire wensen te vervullen. Elke dag serveren we een vers ontbijt en middagmaaltijd, waarbij dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag beschikbaar zijn. Voor een speciale ervaring biedt het hotel ook de mogelijkheid om van speciale menu's te genieten.

Houd er rekening mee dat Ibis Hasselt Centrum mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken omtrent mobiliteit, geven we graag meer gedetailleerde informatie om aan je wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

• Room service

• Liften

• TV

• Kluis

• adults-only-hotel: true

Thonissenlaan 52, 3500

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.