Villa Select

We hebben de beste aanbieders voor Villa Select voor je op een rij gezet:
Hotel Sandeshoved
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Walckierstraat 7, 8660 |
Villa Select
Zoek je rust, mooie en ruime kamer, uitgebreid ontbijt en heerlijk diner en dit alles met zicht op zee: dan moet je hier zijn. Je wordt verwend door een super-team! En op de koop toe: een verfrissend zwembadje!
Wij komen graag terug. Een aanrader!!!
Prachtige ligging. Mooie ruime (familie)kamers. Relaxen aan het zwembad, in de sauna of hamam... Lekker, uitgebreid ontbijt en heerlijke avondmenu's met lekkere, verse dagproducten telkens met gezellig en aangenaam zicht op zee... Dit alles gebracht door een uiterst vriendelijk, behulpzaam en gedreven TOP-team!! Matthias en Xandra, het enthousiasme en de passie die jullie uitstralen, zowel naar jullie gasten als naar de rest van het team... geen moeite is jullie teveel! Ons verblijf in 1 woord: subliem!!
Het enige nadeel hieraan: het was veel te snel voorbij!
Bedankt voor de goede zorgen en wij keren zeker nog terug!
Heerlijk weekend gehad aan de Belgische kust. Vriendelijke ontvangst, en mooie ruime kamer met prachtig zeezicht. Na een lekkere dag op het strand, gezwommen in het zwembad en even in de sauna geweest, daarna smakelijk gegeten. Volgende dag uitgebreid en smakelijk ontbijtbuffet. Wij komen zeker nog eens terug, en nemen volgende keer waarschijnlijk onze kids mee!

Villa Select
Zeer vriendelijk onthaal. Leuke en grote familiekamer.
Overheerlijk ontbijt en nog beter diner!
Doe zo verder!
Wij hebben genoten kon niet beter!Xandra en matthias doen zo ontzettend hun best om het hun gasten naar hun zin te maken,niets maar dan ook niets is hun teveel!Fantastische bedden, heel schoon en een fijn zwembadHeerlijk ontbijtbuffet en diner was ook heel goed alleen jammer dat er weinig keuze was,maar dat is dan ook het enige minpuntje.
Hotel Villa Select is een mooi hotel in het kustplaatsje de Panne. Het heeft nog een oude, statige uitstraling, ondanks een complete renovatie in 2011.
Eten is goed. Mathias en Xandra zijn super vriendelijke uitbaters. Beleefd en altijd bereid om je ergens mee te helpen. Leuk zwembad voor de kinderen. Omgeving is ook zeer geschikt om uitstapjes te doen. Diksmuide en Ieper liggen om de hoek en zijn zeer de moeite waard.
Gaan zeker nog een keer terug.