Laagste prijsgarantie

• Kluis

Zeebruggelaan 137, 8370

Bonanza 1

6.8VoldoendeScore uit 73 reviews

Steeds voor herhaling vatbaar, kortom fantastisch!
Door Ronald op 30-08-2023

Weer een top week gehad met de camper dank zij het fantastisch team dat de camping uitbaat. Altijd vriendelijk, correct wat afrekening betreft, sanitair verzorgd, verharde plekken, stroom en water nabij, rustig gelegen tegen het achterland. Het is ons vijfde verlof hier. We komen steeds tevreden terug! K&R 296

Zakkenvullerij
Door GREET MARIEN op 14-07-2023
Alleen gereisd

Op de properheid van het sanitaire gebouw viel niets aan te merken, een dikke pluim voor de poetsvrouw die al van 's ochtends vroeg in de weer was en altijd wel een vriendelijk woordje voor je in petto had. Maar daar houdt het ook op. Deze camping is één grote zakkenvullerij. Als je een plaats boekt, moet je meteen 15 euro reserveringskosten bijbetalen (waarvan ik niks terugvind op de website) die je niet terugkrijgt. Alles kost geld, douchemunten, electriciteit, wifi. Er is geen campingwinkel, of drankgelegenheid, en de afstand naar het centrum of de kust is behoorlijk ver. Ook qua kinderanimatie is het maar povertjes gesteld. Het is dus puur een stukje gras en wat sanitair waarvoor je zo veel geld betaalt. Even verder heb je een camping (jamboree) die wel over een cafeetje en winkeltje beschikt en in feite niet duurder is. Had ik effe spijt van mijn keuze. Schandalig toch?

We komen niet terug . Sanitair schoon!
Door M&M op 20-08-2022

Het sanitair is echt super schoon! Complimenten voor de schoonmaak heer en dame.
Het is een prima camping als je van rust houdt en op tijd wilt slapen. De beveiliging is erg streng. Ze komen na 11 uur langs om te zeggen dat je niet meer mag praten en dat zelfs
de lampjes buiten uit moeten. Erg flauw.
We zaten gewoon rustig te kletsen.
Op de website staat dat er een restaurant is. Dit klopt niet. Deze is al drie jaar dicht. De eigenaren zouden dit op de Website moeten vermelden.
Broodjes bestellen kan alleen in het weekend.
De dames bij de receptie zijn vriendelijk.
Ze zijn wel erg op geld gericht. Douchemunten snap ik. Maar zelfs voor het afwaswater moet je betalen. De zee is niet op loopafstand, het is zeker 20 minuten wandelen.
Wij komen niet terug naar deze camping.
Het Noordzee zwembad in Blankenberge vonden wij leuk! Ook het strand is fijn. Er zijn veel strand tentjes met speeltuinen erbij.

Nette camping
Door Stassen op 09-08-2021

Aanrader! Zeer nette en georganiseerde en rustige camping. Proper sanitair, alles mooi onderhouden. Op loopafstand van strand. Zeer vriendelijke uitbaatsters. Goed coronaproof (overal desinfectiepompjes). Lekkere frietjes uit de snackbar gehad.Het enige kleine verbeterpunt: douche. Werkt mbv douche (afwas-) munten. Bijgooien gaat niet want betaalunit hangt buiten je douche en je kunt de watertemperatuur niet stellen. Ijscoman komt regelmatig met zijn busje op de camping. Op dit moment geen animatie (weet niet of dit in het hoogseizoen wel is) maar daar kwamen we ook niet voor...

Super
Door Betty Coenen op 29-05-2021

Deze camping doet haar uiterste best. Onthaal supervriendelijk. Terwijl ik inschreef werd mijn man met auto caravan zeer vriendelijk begeleid naar de plaats. Sanitair is zeer proper, gezellig muziekje. Savonds komt de ijscoman langs met eenaanstekelijk muziekje. Watertappunten uitgietbak vlak bij elke plaats. Douchen met mutjes maar zeker voldoende tijd om je te wassen.

Voor herhaling vatbaar!
Door Fam Wouters op 16-09-2020

Zeer vriendelijk onthaal. Sanitair super netjes!