Laagste prijsgarantie

Christoffel

9.8FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.8

Over Christoffel

Ontdek de charme van Christoffel, een plek waar ontspanning en avontuur samenkomen. Hoewel we de nadruk leggen op zwembaden en stranden, dit juweeltje in Niederau biedt meer dan alleen dat. Hier vind je een perfecte mix van vermaak, culinaire hoogstandjes en gezellige kamers, allemaal genesteld in een adembenemende omgeving.

De ligging

Christoffel is prachtig gelegen in Niederau, een parel in de omgeving die zowel rust als avontuur biedt. Omgeven door de natuurlijke schoonheid van de omgeving, is het de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de lokale bezienswaardigheden. Hoewel het hotel zelf niet direct aan het strand ligt, nodigt de omgeving uit tot talloze buitenactiviteiten. De stad Innsbruck, met zijn rijke cultuur en historie, is gemakkelijk bereikbaar voor een dagje uit. Voor reizigers die van ver komen, ligt de dichtstbijzijnde luchthaven, Innsbruck (INN), op een handige afstand, waardoor Christoffel zowel een toegankelijke als een aantrekkelijke keuze is voor vakantiegangers.

Christoffel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Hoewel het hotel niet specifiek zwembaden als unieke faciliteit benadrukt, is er meer dan genoeg te doen. Kinderen kunnen zich vermaken op de speelplaats terwijl volwassenen ontspannen op het zonneterras of een potje tennis, tafeltennis of biljart spelen. Het hotel beschikt over een handig parkeerterrein voor vakantiegangers die met de auto komen. Met zowel interne als externe aanbieders voor sport- en recreatieactiviteiten, is er voor ieder wat wils bij Christoffel.

Bij Christoffel is de culinaire ervaring een prioriteit. Met een restaurant en een bar ter plaatse is er altijd wel iets om je smaakpapillen te verwennen. Vakantiegangers hebben de keuze uit verschillende boekingsmogelijkheden, waaronder halfpension en all-inclusive. Dit betekent dat je kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten, beginnend met een uitgebreid ontbijtbuffet dat een perfecte start van de dag garandeert. Of je nu kiest voor de all-inclusive optie of liever per maaltijd beslist, je smaakpapillen zullen zeker niet teleurgesteld worden.

Het is belangrijk om te weten dat Christoffel mogelijk niet volledig toegankelijk is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking. Dit is essentiële informatie voor degenen die specifieke behoeften hebben met betrekking tot toegankelijkheid. Daarnaast raden we aan om vooraf te informeren naar het beleid rond huisdieren en de eventuele dresscode in het restaurant. Betalingsmethoden kunnen variëren, dus het is goed om hier ook voorafgaand aan je verblijf naar te informeren. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

• TV

Grafenweg 324, 6314

Christoffel

9.8FenomenaalScore uit 9 reviews

Geweldig!
Door Teun op 14-08-2023

Heel erg fijn hotel. Lekker schoon en zeer vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Het eten is top.
Ook de ligging is perfect, mooie omgeving en veel uitstapjes in de buurt!

Gastvrij en gezellig hotel. Aanrader!!!
Door Jeroen op 11-08-2023

Echt een geweldig hotel. Hele mooie vakantie gehad met onze 4 kinderen( 5 tot 9 jaar). Elke dag een heerlijk ontbijt en avondeten. En één keer in de week een huifkar tocht naar boerderij (schnapsbrouwerij). Er is voor twee weken vakantie genoeg te doen in deze prachtige omgeving. Eigenaars Anton en Lidia weten wat klantvriendelijk en gastvrijheid is. En hier worden nog normale prijzen aangehouden voor verblijf. Echt een top hotel. Groetjes en tot de volgende vakantie bij jullie met de kerst.

vakantie
Door verhart op 09-07-2012

Klantvriendelijk ligging zeer goed

Al een paar leuke jaren met ouders.
Door Jurgen op 21-03-2011

Nu ga ik zelf maar met vrienden super hotel!!
Ìk waardeer het hotel omdat ze alles doen om naar je zin te maken!
100meter lopen en je staat op een piste waar je naar alle pistes kan:D
service top je kan dingen aan geven op eten.
qua prijs is het redelijk te doen nog.
kamers worden wat oud maar word aan gewerkt.
kindvriendelijk is nog wat minder maar je hebt wel een speel kamer en andere kinderen waar je genoeg ruimte voor hebt dus op zich kan dat wel heel goed:D

Leuk eenvoudig hotel
Door fam. Hoogenboom op 24-08-2008
Gereisd met familie

Wij zijn met 2 tieners hier geweest voor zomervakantie. Het hotel zelf doet wat oud aan maar is erg netjes. Het terras mag wel opgeknapt worden en achter het hotel ook. Naast het hotel zijn er konijnen, lama's schaapjes e.d.Het eten is er erg goed en de kok komt inderdaad met een schaal langs en dan kan je nog wat extra nemen of het andere gerecht proeven. Heel leuk was het forrel vissen, je mocht ze zelf vangen, het dood maken was minder leuk en ´s avonds kreeg je de forrel op je bord. Lamatrekking schijnt heel leuk te zijn maar daar zijn we niet met mee geweest. Niederau is een mooi wandelgebied, we hadden een wilschonaucard gekocht zodat we gebruik konden maken van de bergbanen en het zwembad. We hadden 1 dag regen en dan is er eigenlijk weinig te doen met tieners.

Door J.A. van Wingerden op 01-04-2007
Gereisd met familie

Wij komen sinds de jaren zeventig met tussenpozen in dit hotel. de eigenaar Toni is een geweldige vent en Inge zijn vrouw is de zakenvrouw. Wij komen niet voor niets steeds terug. De kamers zijn schoon en de bedden goed.
Het eten is een verhaal apart. Met z'n allen tegelijk aan tafel en dat geeft een gezellige Oostenrijkse sfeer. De kok komt vaak zelf langs om de gasten te voorzien van voldoende eten. Met kinderen is het goed te doen. Pa en Ma kunnen beneden een drankje nuttigen en met andere gasten babbelen, terwijl de kinderen slapen. De kinderen weten hun ouders eenvoudig te vinden.
Een eenvoudige skilift is op 100 meter voor het hotel. Je kunt hiermee het centrum met stoeltjelift bereiken. Op de terugweg kan je tot voor de deur skien. Dit alles bij voldoende sneeuw en dat wordt steeds minder i.v.m. de hoogte.