Deze accommodatie heeft een score van 9
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Austria
Ontsnap aan de alledaagse drukte en duik in de wereld van ontspanning en sportieve activiteiten bij dit prachtige hotel in Oostenrijk. Met zijn voortreffelijke zwemcomplex, dat zowel overdekte als openluchtzones omvat, biedt het de perfecte mix van verfrissing en actieve ontspanning. Het is een ideale keuze voor zowel zonliefhebbers als avonturiers.
De ligging
Dit charmante hotel in Oostenrijk ligt op slechts 850 m afstand van het centrum van Niederau, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor vakantiegangers die zowel de rust als de levendigheid van de omgeving willen ervaren. Voor de wintersportliefhebbers zijn de geliefde pistes binnen 3 km gemakkelijk te bereiken, wat de locatie ideaal maakt voor zowel beginnende als ervaren skiërs. De omliggende regio biedt prachtige mogelijkheden voor fietsen, nordic walking en meer, waardoor vakantiegangers de betoverende omgeving volop kunnen verkennen. Verder is het goed te weten dat de luchthaven op praktische afstand ligt, waardoor het hotel goed toegankelijk is voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers.
Dit gastvrije hotel in Oostenrijk beschikt over 85 comfortabele kamers en biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Bij binnenkomst verwelkomt de receptie je met open armen en staat klaar om te assisteren waar nodig. Voor gemak zijn er een garderobe, kluis, wisselkantoor, en Wi-Fi beschikbaar. Ontspannen kan uitstekend in de tuin of bij de open haard in de gezellige tv-ruimte. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel een uitgebreid zwemcomplex met zowel overdekte als openluchtzwembaden, een fitnessstudio, en de mogelijkheid tot het huren van fietsen om de omgeving te verkennen. Verder zorgen faciliteiten zoals een supermarkt, souvenirwinkel, en diverse wellnessaanbiedingen zoals een spa en sauna voor een onbezorgd verblijf.
In dit hotel in Oostenrijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Met diverse gastronomische voorzieningen zoals een koffiehuis en een bar, naast een niet-rokersrestaurant met airconditioning, is er voor iedere vakantieganger wat wils. Of je nu de dag wilt beginnen met een uitgebreid ontbijt of de avond wilt afsluiten met een heerlijk diner, de keuze is ruim. Speciale dieetwensen, waaronder glutenvrije en vegetarische opties, worden op aanvraag bereid. Zo is er voor elk wat wils, op elk moment van de dag.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt het hotel mogelijkheden, maar het is aan te raden vooraf contact op te nemen om de beschikbaarheid van aangepaste faciliteiten te bespreken. Het beleid rondom huisdieren, de dresscode in de restaurants, en de geaccepteerde betaalmethoden kunnen belangrijke overwegingen zijn voor jouw verblijf. Het is goed om te weten dat American Express, Visa en MasterCard geaccepteerd worden als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers waarderen de ligging van het hotel, omdat alles binnen handbereik ligt, van gondel tot piste en gezellige barretjes met uitzicht op de bergen. Ze vinden het fijn dat je onder het hotel wintersportspullen kunt huren en zo makkelijk naar je kamer loopt. Het zwembad en de sauna worden als een groot pluspunt gezien, vooral voor gezinnen met kinderen, omdat ze veel plezier bieden en gemakkelijk te gebruiken zijn. De kamers worden omschreven als schoon, warm en met een prachtig uitzicht op de piste. De sfeer wordt als gemoedelijk en knus ervaren, wat het verblijf extra aangenaam maakt. Reizigers geven aan dat ze echt een mooie locatie hebben gevonden voor een fijne, actieve vakantie en dat ze zeker terug willen komen.
Liften
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 123 Niederau 123, 6314 |
Website | Austria |
Austria
Top hotel, alles binnen handbereik!
Van gondel tot piste, van leuke barretjes met uitzicht op het hotel tot skischool tot rodelbaan, echt een mooie locatie. Onder het hotel kun je ook al je wintersportspullen huren en je loopt zo door naar je kamer. Het zwembad was voor onze kinderen ook een uitkomst en de sauna kun je (na overleg) ook zo gebruiken.
De kamers zijn schoon en warm en prachtig uitzicht op de piste.
Superlief en erg behulpzaam personeel wij hopen zeker terug te komen!
Top hotel, gemoedelijk en knus echt oostenrijks hotel en alles binnen handbereik!
Van gondel tot piste van leuke barretjes met uitzicht op het hotel tot skischool tot rodelbaan op loopafstand echt een mooie locatie. Onder het hotel kun je ook al je wintersportspullen huren en je loopt zo door naar je kamer. Het zwembad was voor onze kinderen ook een uitkomst en de sauna kun je (na overleg) ook zo gebruiken.
De kamers zijn schoon en warm en prachtig uitzicht op de piste.
Superlief en erg behulpzaam personeel wij hopen zeker terug te komen!
We hadden veel plezier, ik hield van het hotel, we hadden een geweldige tijd als gezin. Ik zou het zeker aanbevelen.
Austria
Zeer onvriendelijke eigenaresse, niet behulpzaam.
Wildschau kaart wel 6 keer om moeten vragen andere dag niet klaar, mevr. liet je gewoon wachten.
Bij aankomst geen info ook niet op kamer, zaten we aan verkeerde tafel, gast boos, menu kaart moest worden ingevuld kwamen we tweede dag achter.
Kamer geen douche, moesten in oud bad stappen, er was schuifdeur die het licht uit deed, douchkop kon niet omhoog gezet worden dus moest je in de hand pakken.
vaak warm water van koude kraan
Gestrest personeel
Niet poetsen, geen schone handdoeken 22/27 aug. daar om moeten vragen.
Ontbijt karig, weinig bijgevuld, koffie lauw.
Diner, bij vlees 3 stukjes van 1 cm en heeeel veel saus, dan groente menu gepakt, deeg met kaas vulling ( 5 stukjes) er had spinazie in moeten zitten, brutale serveerster zei moesten we maar aan kok zeggen, die werd angstvallig buiten beeld gehouden, niet kunnen spreken. Saladebar geen afwisseling en heel veel vliegen.