Landhof

Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Weissachgraben 22, A-6352 |
Landhof
WintersportGeen coulance
We vonden het appartement erg klein en de keuken slecht uitgerust (oa geen oven). Het opklapbed was veel te kort voor onze puberzoons( er was ons verzekerd dat het groot genoeg was😂). De oudste zoon heeft daarom na 1 nacht bij vrienden op de bank geslapen. Er moest bijbetaald worden voor extra handdoeken! (nog nooit eerder meegemaakt ) en geen enkele tussentijdse schoonmaak. Voor de bijna 3000 euro voor 1 week mag dat toch wel bij de prijs inzitten.
Wegens nare familieomstandigheden (plosteling overlijden (schoon)vader) moesten we 3 dagen eerder vertrekken en we moesten serieus de volle mep betalen en bijna ook 7 dagen toeristen belasting, gelukkig zagen we dit nog net op tijd. Er was nul euro coulance. We zijn ooit eerder eegens anders een dag eerder vertolken vanwege weersomstandigheden en toen kregen we nog iets terug. Nu totaal niks, sterker eigenlijk teveel gerekend. Dat voelt heel naar. Erg teleurstel
Prachtig complex met een heerlijk zwembad, fijne sauna en vooral zeer zeer vriendelijke mensen die het complex runnen. We komen hier nu al vele jaren en het voelt steeds als thuiskomen. Het hotel beschikt over verwarmde lockers bij de lift en als je de passen in het hotel bestelt (niet duurder, wel makkelijker) dan krijg je gratis een locker. Heel fijn want dan loop je over een schitterende landweg naar de lift in 10 minuutjes.
Mooi hotel op schitterende plek. Erg fijn zwembad, waar we elke dag gebruik van maakten nadat we uit de bergen kwamen. Leuk gebied om met kinderen de bergen te ontdekken in de zomer. Met de lift naar boven en op elke berg een andere speeltuin en wandelroutes geschikt voor kinderen. Wij zaten in een begane grond appartement voor 2-4 personen, ik zou een volgende keer kiezen voor een appartement een verdieping hoger met balkon met uitzicht, omdat het terrasje erg klein was en vlak tegenover de ingang van het hotel.
Onze zomervakanties van 2016 en 2017 hier verbleven. We zouden zo weer terug gaan, wat een heerlijke plek!
Het hotel ligt net buiten het centrum van Ellmau, heerlijk rustig dus en prachtig uitzicht! Maar je bent ook zo (loopafstand) bij de (ski-)lift of in het dorpje.
Het hotel is van alle gemakken voorzien, keurig netjes en schoon. Voor de kinderen is zowel in de omgeving als bij het hotel veel te doen. Personeel en eigenaresse zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wat een leuke locatie! Appartement was super schoon, prima bedden, fijne douche, heerlijke broodjesservice. De tuin? Een verwarmd zwembad waar wij iedere dag gebruik van maakten na onze wandelingen. Een compleet nieuwe speeltuin met allerlei klautertoestellen. En dan dat uitzicht over de Wilder Kaiser. Het personeel is aardig en organiseert geregeld iets voor de kinderen. Wij mochten ponyrijden en met lama's wandelen. De omgeving is zeer kindvriendelijk. Op elke bergtop staat een speeltuin met waterbakken en ander vertier. Niet aarzelen, gaan!
Rustig gelegen, net buiten het centrum van Ellmau. Nette appartementen, overal Wifi, keuken wel karig uitgerust (wij zijn meestal uit gaan eten, elke dag zelf uitgebreid koken lijkt me een uitdaging). Schitterend uitzicht op het bergmassief van de Wilder Kaiser. Verwarmd zwembad is een grote troef, onze kids lagen er elke dag in ook tijdens minder mooi weer. Voldoende mogelijkheden tot uitstappen (wandelen, paardrijden, dierentuin). In de nabije omgeving zijn een aantal bergtoppen uitgebouwd tot kindvriendelijke bestemmingen met allerlei activiteiten, die makkelijk via de kabellift te bereiken zijn (sommige kunnen wel wat druk zijn - maar dat heeft ons niet gestoord, je kan makkelijk weg van de drukte en de talrijke wandelpaden opzoeken). Klein minpuntje is het té fragiele brandalarm waarvoor al werd gewaarschuwd in de folder (dampkap gebruiken tijdens het koken, 250€ bij vals alarm): desondanks mochten we een keer om half vier 's ochtends nodeloos uit ons bed. Al bij al prima vakantie