Casa Rea

Adresgegevens | Frazione Rea 5a, 12060 |
Casa Rea
Fantastisch mooi huis
Schoon en keurig verzorgd
Mooi uitzicht op de bergen en geheel vrijstaand midden in de natuur en toch dichtbij
Het dorp
Casa Rea is een heerlijk huis en van alle gemakken voorzien. Aan de rand van het dorp met fantastische vergezichten. Veel leuke plekjes rondom het huis, met aandacht voor detail en veel privacy. Voor vragen en tips zijn de eigenaren altijd bereikbaar en zeer gastvrij. We komen dan ook heel graag weer terug! Stiekem wil je zo'n plekje eigenlijk geheim houden :-), maar vind het ook leuk om het te promoten en ons enthousiasme te delen! Casa Rea, hopelijk tot gauw weer!!
September 2020: 10 dagen Casa Rea in Murazzano. Het werd een fijne vakantie in coronatijd, dankzij de heerlijke plek en gastvrijheid van Casa Rea.Er was een hartelijk welkom door de eigenaren en een warm onthaal door het fijne huis, dat ruim is en waarin kosten noch moeite zijn gespaard op kwaliteit en sfeer.De ruime zitkamer en de goed ingerichte, woonkeuken op de 1e verdieping bieden op ieder moment van de dag een schitterend panorama. Naast zicht op het dorp Murazzano en het dal met zijn omringende begroeiing is er een steeds wisselend decor van bergen en hun schaduwen.De terrasjes en de winkeltjes van Murazzano liggen op loopafstand en zijn zeer uitnodigend en gezellig. De weg waaraan Casa Rea ligt is onderdeel van de vele (korte en lange) wandelroutes in het gebied.In de ruime omgeving zijn stadjes en dorpen, die uitgevonden zijn voor vakantiegangers: typisch Italiaans dus lekker eten en drinken en plezier.
Erik en ik waren de eerste gasten en waren onder de indruk van dit mooie, ingerichte huis. Ruim, licht, sfeervol.....Een mooi terras met een fantastisch uitzicht! Alles top, zelfs een buitenkeuken. We kwamen hier heerlijk tot rust. Mooie omgeving en leuke dorpjes. We hebben mountainbikes gehuurd en in de bergen gewandeld. Een échte aanrader!
Aanrader! Perfect voor buitenmensen die houden van luxe. Het was super om het dorp Murazzano uit te lopen door de middeleeuwse stadspoort en in minder dan 10 minuten aan te komen bij Casa Rea. Het huisje gaat geheel op in het berglandschap. Verborgen aan de rand van het dorp heb je er een pracht uitzicht over het dal. Heerlijk boeken gelezen in de vele zitjes op het erf.
Prachtig huis in een schitterende rustige omgeving. Op minder dan 10 minuten lopen is het rustieke dorpje Murazzano waar je 's morgens heerlijke vers brood of broodjes kunt kopen. Ook een bezoek aan de restaurants is genieten. 's Avonds heerlijk op het balkon genieten van de ondergaande zon met lekker lokaal glaasje wijn en kaas met het geluid van vogeltjes en bosuil op de achtergrond.
De eigenaren (Nederlands) zijn makkelijk te bereiken en reageren snel op eventuele vragen en/of tips. Dit is echt een aanrader in (zuid) Piemonte, een geweldige wijnstreek met vele wijnboeren die u kunt bezoeken.