Casa Bosco

Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Strada San Vitale 6, I-61043 |
Casa Bosco
Fijn vakantieadres, waar je helemaal tot rust kan komen. Zeer gastvrije eigenaren, mooie appartementen, schitterende omgeving , of te wel TOP!
Wat een fantastische plek (waar we via vrienden en kennissen veel positieve dingen over gehoord hebben) en wij hadden besloten om onze vakantie voor de eerst door te brengen in Italië (Normaal gaan we naar Spanje). Maar de nieuwsgierigheid en verwachtingen waren groot, maar het was meer dan dat. Hans en Petra zijn zeer gastvrij en is er iets dan wordt het geregeld. Het vers gebakken brood (gebakken door Petra) 's ochtends is heerlijk. De directe omgeving van het appartementen is heel mooi en heel rustig. Wil je graag tot rust komen tijdens je vakantie dan moet je hier zijn. De grootste complimenten kunnen we geven over de gezellige verrassingsdiners samen met de andere gasten, heerlijke gerechten gekookt door 2 Italiaanse koks en de begeleidende gastheer, die ons in het Engels vertelde wat de gerechten waren en evt. uitleg over de producten. De gerechten geserveerd met een heerlijk glas wijn maakte het voor ons tweemaal een super avond!
Wanneer je voor de derde keer Casa Bosco voor je vakantie bezoekt voelt het nog steeds als een warm bad. Een super plek met hele fijne en zeer gastvrije eigenaren.
Casa Bosco is een plek waar wij ons direct thuis voelden. Wij kwamen voor de rust en vonden die hier. In een prachtige omgeving, in een prachtig appartement, rustig met mooie tinten ingericht, en met alles wat je nodig hebt, zoals een goed ingerichte keuken, een uitstekend bed en een heerlijke badkamer. En buiten een heerlijk terras, een fijn zwembad. En, niet te vergeten, het heerlijke verse brood, iedere dag versgebakken door Petra en Hans.
De ligging is magnifiek, wat een uitzicht, alleen maar glooiende heuvels en bergen. En geen licht- en geluidvervuiling. Hier is het nog echt donker en stil.
De omgeving is ook zonder meer de moeite waard, voor iedereen wat wils, mooie ommuurde stadjes, de kust en wandelroutes.
Petra en Hans zijn een hele hartelijke gastvrouw en gastheer, nemen bij aankomst tijd voor hun gasten en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Zij zijn er in geslaagd om hier iets heel moois neer te zetten met Casa Bosco!
Super persoonlijke ontvangst door Hans en Petra! Fijn om zo je vakantie te beginnen. De bestelde lasagna wordt met een heerlijke wijntje bezorgd. Heerlijk vers gebakken brood iedere ochtend. Indien je van rust en natuur houdt dan is Casa Bosco een aanrader!