Camperplaats Kessel

Camping Roland
Camping- € 115
p.p. vanaf*
Camping De Schatberg
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping De Leistert
CampingMinicamping De Linde
Camping
Adresgegevens | Hazenakkerweg 1, 5995 RM |
Camperplaats Kessel
Zoals altijd goed vertoeven op camperplaats Kessel, goede prijs ( met 10 nachtenkaart nog beter ) zeer goede camperplek met alle faciliteiten, grote plek, goed sanitair, gezellige sfeer en smorgens een hard gekookt eitje
Centrum 1 km, met heerlijke ijs bij Clever en borrelen bij kasteel Keverberg. In Panningen goed winkelen en heerlijk fietstochten in de omgeving.
Veel enthousiaste verhalen over gehoord van andere camperaars en dat bleek volledig terecht. Wat een geweldige plek om te verblijven heeft Wendy hier van gemaakt. Grasvelden worden vermoedelijk met een nagelschaartje bijgehouden en grindpaden met de meetlat aangeharkt. Sanitair nog nooit zo schoon gezien. Gezellige binnen en buiten zitgelegenheid. Beheerders ongelooflijk vriendelijk en dit slaat over op de gasten. Kessel met leuke horeca om de hoek.
Heerlijke camper plaats mooi aangelegd en alles naar wens. We boekte voor een nacht maar is anderhalve week geworden Daan is een fijne man en zeer klant gericht 👍👍
We komen hier zeker weer terug .
Wij waren hier voor het eerst,maar wat hebben wij hier genoten op deze prachtige en super schone camping.Heerlijk naar het stadje gewandeld,waar de gezellige terrasjes te vinden waren. En zondag heerlijk gefietst die ik van de eigenares mocht lenen.Op zondag lagen er heerlijke gekookte eitjes die je zo mee mocht nemen voorbij het ontbijt.En s'middags kwam 1 van de kids voorbij voor een lekker ijsje.Het was allemaal op en top verzorgd!Super bedankt Wendy dat wij hier het leven van een camper mochten proeven.
Wat een mooie camperplaats
We waren er het weekend van 2 tot 4 nov
Ze hebben een uitbreiding gedaan
En nu zijn ze bezig met een speelweide voor honden
Echt fantastisch we komen snel weer terug
Wij vinden het keer op keer super. Alles netjes zoals het hoort. Plaatsen groot genoeg,je kan zelfs luifel gebruiken. Vriendelijke uitbaters. Mensen die dan schrijven dat ze zich op gesloten vinden moeten gewoon ergens op een open vlakte gaan staan waar niks staat of niemand komt. Een stal zoveel meter van u verwijderd kan u toch geen op gesloten gevoel geven. De geur die soms langskomt kan u rustige vakantie nog niet storen. Wij weten dan dat we niet kort aan een drukke weg staan maar wel op de buiten...gezonde lucht en geen uitlaatgassen. Is toch wat anders. Dus mensen inderdaad goed dat niet iedereen hetzelfde gedacht hebben.
Doe zo verder Wendy en Geert