Laagste prijsgarantie

9.1FenomenaalScore uit 16 reviews

Ruimte

Wat n prachtige plek
Door Taco op 29-08-2023

Mooi en ruim huis. Heel veel buitenruimte. Supermooi uitzicht en een geweldig zwembad. Heerlijke plek om te zijn.

Heerlijk verblijf!
Door Janette op 29-04-2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad in villa Sophia. De villa is prachtig gelegen met een fantastisch zeezicht en heeft binnen en buiten alles wat je nodig hebt om te genieten met elkaar. De eigenaren en host zijn vriendelijk en de communicatie verliep vlekkeloos. Wij komen zeker een keer terug in deze fijne villa!

Heerlijk
Door J. Alvarez op 30-06-2020

Fantastisch uitzicht en fijne plek om uit te rusten. In huis is het lekker koel, en buiten genoeg plekjes in zon of schaduw. Bedden sliepen heerlijk. We zijn een paar dagen met de auto rond gereden en hebben prachtige stranden bezocht. Een fijne thuisbasis om weer terug te komen van een geweldige ervaring op het eiland. Als je een keer niet wil koken, ga lekker naar het haventje in Sivota waar je heerlijk aan het water kan zitten. Ga zeker een keer een dagje met de boot.

Heerlijke villa met waanzinnig uitzicht
Door E. de Boer op 02-01-2020

Genoten in deze mooie en gezellige villa. Een waanzinnig uitzicht over de zee met zelfs een infinity pool! Kunnen genieten van de rust en privacy. Ook hebben we veel mooie plekjes ontdekt op Lefkas. We komen zeker eens terug!

Amazing
Door Dhr de Boer op 30-12-2019

Een paradijselijke lokatie met een onbeschrijvelijk uitzicht over de zee.100% privacy.Een villa met alle comfort en elke slaapkamer met eigen sanitair.Een heerlijk infinity zwembad met de olijfbomen als natuurlijke parasols.
Komen absoluut terug.

Overtreft al onze verwachtingen
Door Mevr Lukkes op 29-06-2019

Met ons gezin (8 pers) hadden we wat speciaals te vieren. Deze droomvilla voldoet boven al onze verwachtingen.
Wat een privacy in de paradijselijke tuin met infinity pool en een fenomenaal zeezicht. We voelden ons 2 weken als een god in Griekenland
Echte aanrader en komen hier zeker terug.