Biker Vetus Tempus

adults-only-hotel: true
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Dorfstrasse 16, D-54597 |
Biker Vetus Tempus
Voor motorrijders de perfecte plek voor een weekendje Eifel!!
Fijne mensen, veilige motorstalling, heerlijk eten en biertjes, relaxte sfeer, alleen motorrijders toegestaan, gezellige inrichting, goede bedden, mooie motor routes beschikbaar!
Afgelopen weekend geweest. In een woord geweldig. Gastvrij, heerlijk gegeten, alles wat je maar zou wensen was er. Verschillende gezellige ruimten. Mooie campplek, kippen, twee lieve honden. Mooie lounge en serre en een groot terras waar we ook tijdens een kort hevig onweer nog buiten konden zitten. Eerste avond driegangen diner en tweede avond een uitgebreidde bbq. Dank Rob en Mia voor dit heerlijke weekend.
Kom hier voor de tiende keer en elke keer een warm welkom door 2 super lieve mensen. Tijd voor een praatje en het eten vindt ik prima.
Ga vooral zo door mis het nu al weer.
Groeten uit De Zilk.
Ben.
Je kan er hele mooie ritten doen.
Prima eten.
Je moet wel op vaste tijden eten met alle gasten, dat is niet mijn ding.
De ontzettend drukke snelweg vlak langs de camping was voor mij heel hinderlijk, er rijd 24 7 veel verkeer.
Daardoor echt slecht geslapen en overdag is het ook erg storend als je bij je tentje zit.
Had ik dit geweten was ik hier niet naar toe gegaan.
Mijn maat had 3 dagen met eten geboekt, dus dan ga je ook niet zomaar weg na 1 nacht.
Maar dit is mijn persoonlijke ervaring.
Vriendelijke ontvangst door Rob en Mia. Wij hebben 2 nachten gekampeerd. Terrein en sanitair waren in orde. Motor kon veilig binnen gestald worden. Grote minpunt is de expresweg vlak langs de kampeerplaats. Hierdoor wordt de nachtrust toch ernstig verstoord.
Wij hadden het arrangement genomen waardoor we recht hadden op 1 driegangenmenu en 1 barbeque/grill avond. De eigenaars hadden echter zonder meer beslist om de BBQ niet te laten doorgaan omdat wij de enige gasten waren?! Zonder enig overleg... terwijl we hier toch voor betaald hadden. Helemaal niet netjes!
Het lawaai en bovenstaande gebeurtenis heeft er voor gezorgd dat dit toch niet meer voor herhaling vatbaar is.