Ambiance

We hebben de beste aanbieders voor Ambiance voor je op een rij gezet:
Adresgegevens | Solaris Holiday Resort, 22000 |
Ambiance
Ambiance is zeker geen hotel met 4 sterren, ontbijt bestond uit broodjes uit een zak, droog en op de 3e dag oud en hard. bij 4 sterren zou je verwachten dat het brood tenminste bij een lokale bakker komt en niet uit een fabriek.
Verder algemene hygiëne goed,, echter de vloerbedekking in de kamer was smoetselig grauw.
Badkamer leek schoon.
Algemene indruk een 6,5.
Met moeders op citytrip naar Praag, mooie stad, veel sfeer in beide oude centra die via de Karelsbrug met elkaar verbonden is.
Hotel is geen 4 sterren, kamer met vloerbedekking, vloerbedekking was smoezelig. Verder schoon.
Ontbijt - broodjes waren niet van de bakker maar kwamen uit de fabriek en na dag 3 oud en hard.

Ambiance
Een fijn hotel op loopafstand van het centrum . schone kamers, uitgebreid ontbijt , gewoon goed.
Het is een schoon en netjes hotel het ontbijt was prima. Maar 4 sterren in praag is wat anders dan 4 sterren in Nederland. Er is geen kast om spullen in op te bergen wel zijn er een paar planken om je kleren op de leggen. Het hotel ligt aan een zeer drukke weg. Waar de auto's met 100 kmpu over heen rijden. Dus je raam lekker openzetten kan niet echt. Er is wel airco en een keurige douche en de kamers worden keurig schoon gehouden.
het was schoon, bedden prima, de badkamer ruim. Niet gehorig. Het ontbijt redelijk. de afstand naar centrum volgende keer toch iets dichterbij zoeken. Zou drie sterren moeten zijn.