Gasterij de Poort

Room service
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Rosstraat 23 - 25, 6271 BG |
Gasterij de Poort
Voor ons 50 jarig huwelijk - ruim van tevoren gereserveerd voor een diner voor familie en vrienden.
Min punten:
1. Ondanks toezegging gebruik van ‘opkamer’ binnen kregen we een overdekt buitenterras ( soort tent) toegewezen. Geen enkel excuus voor wijziging.
2. Onvriendelijke bediening.
3. Eten werd gebracht tijdens toespraak
Wat een leuke acco. Ligging is super. max 100 meter tot de terrasjes. Onthaal was erg gastvrij en casual. De bediening behandelt je als een goede vriend. Kamer was inclusief airco en koffie-thee faciliteiten. Eigen gangetje met aparte badkamer. Gewoon erg leuk.
Wij waren er voor Andre Rieu. Tip gekregen van de bediening om op tijd te vertrekken dus wat eerder te dineren ivm de drukte. We waren op tijd in Maastricht en konden nog heerlijk een terrasje pakken. Super weekend gehad.
Samen gisteravond hier gaan eten naar aanleiding van de vele goede recensies. Op gezellige terrasje een tafeltje voor twee van de vriendelijke bediening gekregen. Wat direct opvalt is dat er geen muziek ten gehore wordt gebracht. Bij navraag blijkt dit niet te kunnen worden gehonoreerd. Dit vonden wij beduidend minder, mede omdat je alle conversatie van de andere tafelgasten letterlijk kunt volgen. Mijn partner bestelde een salades met gerookte zalm en forel, die prima smaakte. Ik nam het gefileerde hoen met een salade en friet. Het hoenfilet was kennelijk van een zeer klein hoen... zo weinig dat dit met enkele happen was verdwenen. De frites waren niet vers smaakten droog en dit voor de prijs van 18,75 euro vond ik over de top. De opmerkingen die Ik hierover maakte werden alleen ter kennisgeving ontvangen en zoals bij vele andere minder goede restaurants, niets mee gedaan. Voor ons niet nogmaals voor herhaling vatbaar.
Prachtige omgeving, hotel ligt middenin de stad op korte afstand van alles wat je wilt van Gulpen. Schitterende omgeving om te fietsen. Vriendelijke eigenaren, kleinschalige locatie met persoonlijke aandacht voor de gasten, uitgebreid ontbijt, binnentuin is sfeervol en diner is van goede kwaliteit. Kamers zijn mooi ingericht en goed schoon. Ik raad deze locatie aan.
Een aanrader voor iedereen die van lekker eten en een gezellige sfeer kan genieten. Ook prijs kwaliteit verhouding is super goed. Aanrader!!!! 👍