Huis Aspen

Skilift: 2500m
Treinstation: 150m
Adresgegevens | Ullach 30, A-5771 |
Huis Aspen
We hebben een heerlijk verblijf gehad in huize Aspen, goede communicatie met de vriendelijk eigenaren en genoeg ruimte voor onze groep
Heerlijk ruime appartementen, voorzien van alles voor verblijf van families en groepen (groot of klein). Fijne warme inrichting. Topverblijf voor winter en zomer!
Wat een fantastisch huis is dit. Op vakantie het gevoel krijgen van thuiskomen .
Prachtige ligging, kleine afstand naar de gondel, bakkertje om de hoek, heerlijk ruim opgezette indeling en werkelijk Álles aanwezig.
Prachtige omgeving, voor elk seizoen
Goed contact met de vriendelijke Eigenaren met aandacht voor de klant.
Goede parkeergelegenheid bij het huis.
We komen graag terug!
We hebben een heel fijn verblijf gehad! De inrichting was modern maar niet tè. Het voelde als thuiskomen. Het was fijn dat er voldoende ruimte was om op 1 verdieping samen te komen en te eten met de hele groep, maar er ook voor kon kiezen om het een keer niet te doen. De keuken en de badkamer waren van alle gemakken voorzien. De bedden lagen heerlijk. De houtkachel gaf extra sfeer aan het toch al gezellige huis. Leuk wandelen in de omgeving en er rijdt een ski bus op loopafstand. Een absolute aanrader.
Heel prettig appartement, gezellig, ruim voldoende voorzieningen, lekker verblijf! We hebben een heerlijke week in de sneeuw gehad.
Fijn ruim en leuk ingericht appartement, zeer goed uitgerust met name de keuken, schoon, fijne rustige ligging, attente eigenaren, aanrader, gewoon boeken. Gevalletje daar moet je net tegen aanlopen. Tip huur een ski locker bij de liften dan hoef je niet te slepen met ski uitrusting.