Stal Zwartschaap

We hebben de beste aanbieders voor Stal Zwartschaap voor je op een rij gezet:
B&B Altijd Welkom
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Zwartschaap 22, 7934 PC |
Stal Zwartschaap
Het verblijf bij aankomst was schoon en netjes. De bedden waren opgemaakt en er lagen lekkere koeken klaar. De gastvrouw is erg vriendelijk. Wat fijn dat er echt van alles aanwezig was, zelfs gezelschapsspelletjes! Het was een heel aangenaam verblijf.
Wat zijn wij hier ontzettend gastvrij ontvangen.
Echt aan alles is gedacht. En het is er super super schoon. De verse eitjes lagen al klaar bij aankomst. Heerlijke stroopwafels lagen klaar. Heerlijke bedden die al opgemaakt waren. Je kunt zo gratis van de fietsen die er staan gebruik maken. De omgeving is er echt prachtig. Wij komen zeker nog een keer terug!
Mooi appartement schoon lekkere bedden keuken was alles voorzien helemaal top en ontzettend lieve gastvrouw echt een aanrader

Stal Zwartschaap
Heerlijk verblijf met ontzettend aardige eigenaars! Onze kinderen waren niet weg te slaan van het erf, omdat hier altijd wel iets te beleven viel! Zo konden ze gezellig tafelvoetballen en biljarten met de andere kinderen en vroeg de eigenaresse hun om mee te gaan om de paarden op stal te zetten of het veulentje melk te gaan geven; énig! Het appartement zelf was echt heel mooi en gezellig ingericht. Leuk ook dat er bij aankomst verse eitjes en stroopwafels voor ons klaarstonden! Kortom: een topverblijf! Wij gaan zeker terug!
Een heel warm ontvangst door eigenaren. Mooi ruim appartement, kraakhelder, met sfeervolle inrichting, oog voor detail. Heerlijke bedden, verse eitjes bij aankomst. ruime overkapping waar we s avonds bij een knapperend haardvuur (in maart ) onze koffie dronken. Mooie omgeving, kortom, een fijne plek om te verblijven. Ook voor rolstoelgebruikers is deze accommodatie (Peerd) zeer geschikt. Ruime badkamer met toiletbeugels, vlakke vloer, douchestoel evt. te leen, ruime slaapkamer(s) waar we met de tillift goed konden werken. zeer tevreden! wij hebben al een nieuwe reservering gedaan!