Laagste prijsgarantie

8.9FantastischScore uit 7 reviews

Gastvrij pelgrim verblijf
Door Judith op 03-05-2024
Alleen gereisd

Als pelgrim/ wandelen hier verbleven, warm gastvrij ontvangst, ik werd in de watten gelegd, heerlijk geslapen en gegeten

Fantastisch en gezellige gastheer René.
Door Dick S op 10-08-2021

Fijne plek unieke chambre de hote erg fijne week gehad.Prachtige tuin met uiteraard heeeel veel verschillende witte rozen.Vanuit het centrum van Nederland zo’n 650 kilometer en vlak bij de Route du Soleil. Neem afrit Langres Nord (vanaf het noorden)voor een geweldige rit en laatste kilometers naar Grand Champ.!( Langres) de bied meer dan je in eerste instantie denkt, leuke stad.Sfeervolle Chambre de hote.

Bijzondere sfeer
Door Margôt op 22-06-2021

Super gezellig en gastvrij bedrijf en komen zeker terug

Zeker voor herhaling vatbaar
Door Harriet Zoer op 28-07-2019

We kwamen aan op zondag, René ontving ons hartelijk en we voelden ons gelijk thuis.
De kamer waar ik met mijn partner en ons 4 jarig zoontje verbleven was super leuk, schoon en netjes. We hebben er een paar nachten geslapen en René heeft er voor gezorgd dat we echt een vakantie gevoel hadden.
Het huis is echt in Franse sfeer en voelt als thuis.
Het is leuk om eens op het Franse platteland te vertoeven omdat je normaliter daar niet echt komt, meestal gaan we op vakantie in een appartement met zwembad en strand in de buurt.
Je krijgt een indruk van hoe de Fransen leven.
Ook voor ons zoontje van 4 was het een hele ervaring. Hij kon heerlijk in de tuin van René rondlopen, deze is mooi aangelegd, je waant je in een romantische zee van bloemen en planten, wat ondank de hitte mooi in bloei staat.
Ontbijten op het terrasje aan de zijkant van het huis, heerlijk wakker worden met lekkere Franse broodjes. Een meer met zandstrand dichtbij.

Precies goed
Door Rina op 19-08-2015

Net als in 2014 op de heen- en terugreis naar Zuid-Frankrijk overnachtten we in 2015 tijdens de zomervakantie bij Rene. Inmiddels hebben we zowel in de rode, blauwe als gele kamer geslapen en ze zijn allemaal goed bevallen: sfeervol ingericht en lekker ruim. Ook de kinderen (van 13 en 14) hebben het prima naar hun zin en voelen zich er thuis. Rene is een gezellige gastheer met veel verhalen en een brede belangstelling. Het ontbijt is prima en bij goed weer is het heerlijk om bij het beekje in het prieeltje voor het huis te genieten van een croissantje. Ook de tuin is een fijne plek om tot rust te komen. ’s Avonds lekker mee-eten is ook een aanrader: heerlijke courgettesoep, coq au vin, kaas en een bord vol lekkere toetjes. Kortom, een superfijne plek op een mooie locatie in een klein authentiek Frans dorpje met een geweldige gastheer die je steeds opnieuw het gevoel geeft dat je meer dan welkom bent.

Prima
Door Mariëtte Hegtermans op 01-04-2014
Alleen gereisd

Rustige ligging in echt frans dorp, heerlijke bedden, goed sanitair. Heb helaas geen WIFI ontvangst gehad.