Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Geweldige plek!
Door Regina op 05-10-2024

We hebben hele fijne dagen gehad bij Elisa en Max. Ontzettend gastvrij, veel gezelligheid en wat een prachtige plek!Onze lodge was van alle gemakken voorzien met geweldig uitzicht. Ontbijtje aan de deur en avondeten erbij boeken is zeker een aanrader👌🏻

Een klein paradijs!
Door John op 30-09-2024

Ik heb er maar 1 woord voor …fantastisch!
Een heerlijke week hier gehad. Het begon al met een heel vriendelijk ontvangst bij de check-in.
Max en Elisa hebben er alles aan gedaan om ons verblijf zo heerlijk mogelijk te maken en dat is ze gelukt!
Ontspannen met een grote O! De heerlijke bedden en airco gaven een uitgerust gevoel. Ook is de omgeving helemaal top. Er zijn hele leuke uitjes te doen, ook voor kids.
Dus een hele dikke aanrader!!

Aanrader 👌🏻
Door Iris op 24-09-2024

Hele lieve en leuke mensen, ontzettend gastvrij.
Heerlijk gegeten en geweldige kookkunsten.
Alleen maar gezelligheid op Casa Fontelheira.
Het uitzicht vanuit de lodge Oliveira is prachtig!
Het verwarmde zwembad is heerlijk, met ligbedden bij het prachtige uitzicht lekker in het zonnetje.
Naast het verblijf zijn er ook hele leuke activiteiten te doen in de waanzinnige natuur en heerlijke restaurantjes.
Casa Fontelheira was top! Zeker een aanrader, wij komen 100% weer terug.

Fantastische Glamping!
Door Faas Van Erp op 13-09-2024

Hele leuke glamping en erg toegankelijk voor kinderen. Elke avond leuke activiteiten voor de kids en heerlijk eten. Ook kan je hele leuke activiteiten doen denk aan buggy rijden, canyoning etc. De eigenaren, hele lieven mensen en ze bieden fantastische service. Het zwembad is heerlijk en ze beschikken over heerlijke bedjes. Echt een aanrader!

Heerlijke week
Door Yvette op 13-09-2024

We gaan nooit 2 keer naar hetzelfde plekje maar voor Casa Fontelheira maakten we dit jaar een uitzondering. Onze kids van 16, 15 en 10 hebben zich weer heerlijk vermaakt. Deze Glamping heeft prachtige safarilodges. Er komen alleen Nederlandse gezinnen dus als je op zoek bent naar aansluiting voor de kids zit je hier perfect. Er wordt veel georganiseerd voor de kids en lekker gekookt waar wij graag gebruik van hebben gemaakt. Wij zijn gaan canyoingen en hebben de buggy toer gedaan. Daarnaast leuke tips gekregen voor dorpjes en restaurantjes in de buurt. We hebben een heerlijke tijd gehad.

Verblijf Casa Fontelheira
Door Paula op 26-08-2024

Mijn man, 2 kinderen (6 & 11) en ik , hebben hier een top week gehad. Wij zijn op zaterdag aangekomen, kregen een warm welkom en konden die avond al meteen aanschuiven bij het heerlijke diner. Op zondag leerden wij de rest van de gasten kennen d.m.v. een Meet & Greet. Tijdens die Meet & Greet, vermaakte de vrijwilligster onze kinderen. Dit vonden wij erg fijn, omdat wij dan ook even een momentje voor onszelf hadden. Verder organiseerde de vrijwilligster 2 activiteiten per dag voor de kinderen, zodat de kinderen zich niet hoefden te vervelen. Ook de eigenaren, Max & Elisa waren erg gastvrij. Ze hebben een aantal dagen heerlijk voor ons gekookt en hebben de week afgesloten met een heerlijke BBQ en gezellige bingo! Wij verbleven in lodge Oliveira. Een prachtige lodge met een fenomenaal uitzicht.
Wij verblijven normaal gesproken niet meer dan één keer op dezelfde plek, maar wij kunnen niet wachten om volgend jaar terug te komen!!!