Laagste prijsgarantie

€ 155

Camping Village Mar Y Sierra

7.3
    ItaliëLe Marche (De Marken)Stacciola

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Camping Podere Sei Poorte (Glamping)

ItaliëLe Marche (De Marken)Monteciccardo

Agriturismo La Concia

9FenomenaalScore uit 63 reviews

verborgen pareltje!
Door Sietze Oosterhuis op 12-08-2024

Wat een mooie plek is La Concia. Het ligt wel een beetje in de middel of knowhere. Camping netjes, ruime plaatsen, voldoende schaduw, fijn zwembad, vriendelijke eigenaren, heerlijk eten op de camping, sanitair netje en voldoende. Niet te druk op de camping, voldoende plek om uit te kiezen. Prachtige zonsondergangen. Geen luxe en animatie maar een plek om tot rust te komen. Pennabilli leuk dorp met heerlijk ijs. Heerlijk gegeten en niet duur bij Vini & Cristini. Absolute aanraders: mozaieken Ravenna, theater Sant Agata Feltria, San Leo met burcht, zeeaqarium bij Cattolica en aquapark Beach Village bij Riccione. Wij vonden San Marino qua shopjes wat tegenvallen, veel dezelfde toeristenwinkeltjes. Rariteitenmuseum was wel grappig. Weg naar camping wel uitdagend. Camping is ook niet goedkoop maar je krijgt er veel voor terug. Wij hebben er met onze kinderen ( 15 en 11) en met onze vouwwagen een heerlijke tijd gehad. Niet toeristisch!

Fantastische mooie plek!
Door Adriaan op 16-08-2023

Wat een fantastische plek! Een klein paradijsje. Zeer mooie plekken met fantastisch uitzicht. Door de wind die er altijd staat is de temperatuur er altijd zeer aangenaam. Ook het zwembad is heerlijk om af te koelen. En vanuit het zwembad een schitterende panorama op Pennabilli, onbeschrijfelijk mooi. Jammer dat maar zo weinig mensen afweten van deze prachtige plek. Ook de omgeving is schitterend. Ook om te fietsen. Een bezoekje aan San Leo, Urbino, San Marino en de Adriatische kust. Geweldig! Sanitair is inderdaad wat minder, maar schoon en voldoet. Maar dat vergeet je meteen weer zodra je weer buiten staat. In één woord fantastisch!
Grazie mille Ivan en Maria!

Geweldig
Door Nienke en Sicco op 10-08-2023

Wij waren voor de tweede keer op la Concia. We hebben in Italië nog geen andere camping gevonden waar we het zo lekker hebben gehad als hier. De rust, het windje, het harde werken van de familie om je verblijf prettig te maken, de grote plekken en het fijne dorpje op loopafstand maken dit voor ons een fantastische plek om tot rust te komen. We komen zeker terug.

Prachtige zonsondergangen
Door Kevin op 28-07-2023

Wat een mooie plek is La Concia! Vanaf verschillende kampeerterrassen kijk je uit op het dorp Pennabilli en de uitlopers van de Apennijnen. ⛰️ Elke avond is de zonsondergang spectaculair. 🌅 Door de ligging in de bergen is er ‘s avonds ook een lekker verkoelend briesje. Het dorp met gezellige terrassen en goede restaurants is zo’n 20 minuten lopen. Het sanitair is wat ouder, maar in goede staat en altijd erg schoon. We konden onze auto opladen op de kampeerplaats, uniek op campings en al helemaal in Italië. 🔌 Eigenaar Ivan is zeer gastvrij en zijn vrouw zet de heerlijkste maaltijden op tafel. 🍽️ Medio juli was het erg rustig op de camping. Na een druk werkjaar in het onderwijs vonden wij het heerlijk om even geen reuring (en kinderen) om ons heen te hebben. Als je met een gezin reist kun je misschien beter in augustus komen, als het drukker is en er meer kinderen zijn. We komen in elk geval heel graag nog eens terug! 😍

Aanrader.
Door J op 24-07-2023

Rustig, prachtige locatie (levendig dorpje op loopafstand), fijn zwembad, verouderd sanitair maar schoon. Altijd wel een koel windje.
Goed bereikbaar.
Mogelijkheid voor leuke uitstapjes.

Fijne camping in mooie omgeving.
Door Jantje op 19-08-2022

Ruime plekken zeker voor Italiaanse camping. Prachtige ligging met mooie zonsondergangen. Je kan naar Pennabilli wandelen en dat dorpje is zeker de moeite van een bezoekje waard. Broodjes halen is ook in Pennabilli. De camping serveert 4x per week lunch of diner in het restaurant op een idyllisch plekje onder de druiven ranken. Fijn zwembad. Sanitair is wat eenvoudig maar schoon en er is warm water. Animatie hadden de kinderen met elkaar op het speelveld dat was heel leuk om te zien. Om 22.00uur was het stil en dat in het hoogseizoen, dat was fijn. Voor extra stroom en bedjes bij het zwembad moet je bij betalen dat vind ik een beetje knullig. Omgeving zijn veel plaatsjes te bezoeken, San Marino, Rimini (bij de haven/ reuzenrad is het strand openbaar en hoef je geen ligbedje te huren), Urbania, San Leo. Supermarkt (5min) in het dorp is klein maar heeft alles. Verse pizza is op 2 min met de auto te halen.