Ai Pozzi Village Hotel, Residence, Wellness Center

We hebben de beste aanbieders voor Ai Pozzi Village Hotel, Residence, Wellness Center voor je op een rij gezet:
Airconditioning
Liften
Minibar
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Via Silvio Amico, 35, 17025 |
Ai Pozzi Village Hotel, Residence, Wellness Center
Heerlijk restaurantje bijna naast t hotel. Prachtig oud centrum achter de spoorlijn. Hele leuke boulevard met prachtige beachclubs. Hele mooie oude middeleeuwse stadjes zoals cervo, nolin en de grotten van toirano. Neem ook eens een route in het achterland. Prachtige valleien met lieflijke dorpjes. Heerlijk om door heen te touren. Appartement was zeer schoon en voorzien van alle faciliteiten. Heerlijk zwembad en ook een gevarieerd buffet . Zeer attente receptie.
Ruim appartement, schoon ook en een mooi zwembad. Wel met de bekende handdoekleggers. Animatie is gruwelijk en dwingend (een ‘nee, we doen niet mee’ is nauwelijks aanvaardbaar). Konden elkaar op ons balkon niet verstaan (regelmatig boven de 85 dB bij ons appartement). Gebied is niet mooi, stranden smal en lelijk.
Behulpzaam personeel wie goed Engels spreken. We kregen bij aankomst een aanbod voor half pension (€25per persoon per dag voor ontbijt en avondeten+ gebruik van de garage). Ontbijt dagelijks hetzelfde. Avondeten varieert. Jammer dat je niet op voorhand kan zien wat je kan verwachten, maar het viel ons niet tegen. Leuke animatie gedurende de gehele dag (In het Engels en Italiaans. Werd vertaald ). Kamers netjes, zwembad prima. Fitness aparatuur wat verouderd maar alsnog prima. Al met al een leuke vakantie gehad.

Ai Pozzi Village Hotel, Residence, Wellness Center
Aardig personeel, superschoon, mooie kamers, heerlijk eten. Elk half uur een gratis pendelbus heen en terug naar het marktplein. We hebben onze auto nauwelijks gebruikt. Keurig net privestrand, waar je bedden toegewezen krijgt, dus geen gedoe met handdoekjes leggen ;) Komende zaterdag gaan we weer!
Het resort ziet er netjes uit. Hadden het 2k appt.type B. In de slaapkamer een 2 pers.bed en een los 1 pers.bed. In de woonkamer een bedbank, geschikt voor 2. Met zijn 3en prima, voor 4 personen met uitgeklapte bank vond ik het klein. Verder zag het er redelijk schoon uit, de vloer was wel vies. Ons balkon was redelijk van grootte om te zitten echter er kon geen wasrek staan. Er zijn wel appartementen met hele grote balkons. Receptie was vriendelijk maar sprak zeer slecht Engels en daardoor misverstanden. Wij verbleven 10 dagen en ik vroeg of onze handdoeken na 5 dagen verschoond zouden worden. Het antwoord was nee en ik heb 12,- betaald voor handdoeken voor 3pers. Volgende dag werden de lakens verschoond en ja ook de handdoeken. 1e dag broodjes besteld voor 1,- per stuk,Maar niet lekker. Dus dagelijks naar de bakker. Zwembad mooi en groot. Glijbaan flut en is 2x per dag 1 uur open. Animatie waardeloos. Al met al hebben we ons prima vermaakt maar er komt geen 2e keer Ai Pozzi.