Laagste prijsgarantie

• Kluis

• Totaal aantal kamers: 75

Bahnhofstrasse 6, 56341

7.6GoedScore uit 43 reviews

Hartelijke mensen, heerlijk eten en prima bed.
Door Willem op 27-11-2023
Alleen gereisd

Enkele dagen heerlijk verblijf gehad in dit knusse, ietwat gedateerde hotel.
WiFi voldoet. Lokatie fantastisch. Gratis treinkaartje tijdens het hele verblijf. Ideaal.
Deze mensen maken het je graag naar de zin.
Prijs-kwaliteit verhouding erg goed.

Oud en versleten hotel
Door Aart van den Berg op 20-10-2023

Wij hadden een kamer in het dependance kleine kamer. Badkamer was zeer klein douchekleed hing onder in de bak
en zag er vies uit. WC bril hing los en de vloer bij de deur was versleten. Als je de kamerdeur uit liep dan bewoog de vloer onder je voeten, Eerste dag was het diner slecht had een fiets nodig om van het ene stukje vlees naar het andere te gaan. Ontbijt was alle dagen prima. Personeel was zeer vriendelijk niks op aan te merken. Niet meer voor herhaling vatbaar.

Niet meer
Door dirk groenendijk op 10-07-2023

Dit is een middeleeuws hotel personeel 👌en allervriendelijkst, ontbijt prima avondeten vonden wij niet te eten .
kamers oud en moedeloos badkamer drama bedden prima .
Ligging perfect en heel redelijke prijzen voor de rijkelijk gevulde glazen .
WiFi werkte niet en weinig parkeer ruimte maar bij het station verder op altijd wel een plekje

Fantastisch 😃
Door Fam vissers op 04-05-2023

Je krijgt bij aankomst een warm onthaal. Meteen wat te drinken in de juiste glazen goed gevuld. De kamers zijn simpel en wat oud maar de bedden zijn top. Het eten is ook eenvoudig maar alles smaakt heerlijk. Ontbijt is goed verzorgd. S”avonds worden er spelletjes gespeeld in de bar de sfeer is geweldig.
Wij hebben genoten 👍

Perfect
Door Zjak op 06-03-2023

Het hotel was prima. Ontbijt goed en avondeten was ook lekker.
De kamers zijn netjes. Onze douche kop was stuk. Dit gemeld en ze repareerde het gelijk. De matrassen zijn perfect. Volgens mij waren ze nieuw. Het personeel is erg vriendelijk. Wij waren er 3 dagen en daar is zoveel te zien.We hadden nog wel 3 dagen kunnen blijven.

tot volgende keer
Door Ad Beljaars op 24-12-2021

gezellig hotel eten was lekker en zeer vriendelijke mensen.mooie omgeving ga zeker nog eens terug.