Erve Snieder

VakantiehuisVakantiehuis Koe in de Kost
VakantiehuisHuisje aan de vecht
VakantiehuisVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisBoerderij Eben Haezer
VakantiehuisLandgoed Nieuwhuis (Nieuwhuis Resort)
VakantiehuisVasse
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Possenweg 13, 7663 TS |
Erve Snieder
Geschikt voor grote families met huisdieren. Lekker ruim appartement met alles op de begane grond. Heerlijke hottub en veel ruimte voor voetbal en volleybal. Veel koelkastruimte. En in de avond heerlijk kampvuur. Op de zaterdagmiddag een tocht in de huifkar met drankjes en een wandeling in het bos. En nadien de lekkere hapjes van Frans. Voor de tweede keer een topweekend gehad met 8 volwassenen 6 kinderen en 2 honden.
Bedankt Frans.
Frans en Fleur prachtige mensen. En wat ons betreft mag dit op de lijst voor cultureel erfgoed. Wat fijn dat dit soort plekken nog bestaan!
Spontane ontvangst. We mochten zelf een plekje uitzoeken aan het water. Grote mooie plekken met vrij uitzicht.
Top weekend gehad bij Boer Frans.Alle vermaak was aanwezig. Voetbal en volleybal veldje. Hottub vuurplaats barbecue en een fantastisch huis.En de toertocht met drankjes was superleuk. Onderweg nog de mogelijkheid tot klootschieten. En nadien de lekkere hapjes.Al met al voor herhaling vatbaar.Namens iedereen nog bedankt Frans.
Mooie omgeving. Vriendelijke eigenaar waar bijna alles mag en kan.Een waardering kunnen we niet geven aan de voorzieningen. De elektra valt enkele keren per dag uit als het wat drukker wordt op de camping. En het sanitair is oud en vies.Het verdient geen schoonheidsprijs.