Camping Sevink Molen

Wasmachine
Direct aan het strand
Adresgegevens | Hilgeloweg 7 , 7104 BG |
Camping Sevink Molen
Heerlijke vakantie gehad met onze 2 kinderen. We hadden deze keer de verandachalet. Voldoende ruimte binnen, gezellig zitje. Uitgebreide keuken inrichting, heel fijn want we wilden niet steeds uit eten. Jammer van de constante regen. Maar tussen de buien door lekker gewandeld over het strand. Koffie met gebak bij het paviljoen. Fijne tijd gehad komen zeker deze zomer weer.
Mooie locatie, chalet stuk minder.. helaas erg slecht geslapen door de erg harde matrassen. Douche was fijn maar werd steeds erg heet en weer koud. Tv zenders klopten niet.
Airco niet nodig gehad, maar super fijn dat dit aanwezig is.
Het personeel denkt mee in oplossingen. De camping is netjes en zeer mooi aangelegd. Een aanrader.
Fijne vakantie gehad met wat minpuntjes.
Stonden op het tweede veldje van de Bonkelaar helemaal achterin met prive sanitair.
Water van de douche spoelde niet goed weg en liep door de hele cabine.
Kampeerplaats was niet erg ruim maar goed te doen.
Alleen jammer van al die campers die hem overdwars parkeerde zodat je achter op het veld totaal geen uitzicht meer had en constant tegen de achterkant van de campers aan keek. Misschien een tip voor de camping houder om daar vaste regels voor aan te houden dat alles in de lengte geplaatst dient te worden zodat iedereen zijn uitzicht behoud.
Wij hadden nu echt het gevoel dat we op een parkeerplaats stonden met onze caravan.
We verbleven in een 7 persoons safaritent en het was fantastisch! Ondanks de Nederlandse zomer (regen!) hadden we echt een heerlijk verblijf. De tent is van alle luxe voorzien en heeft zelfs een kacheltje! Bij aankomst werden we door een zeer vriendelijke receptioniste en eigenaresse ontvangen en we konden in het camping winkeltje direct koffie en sap kopen! Onze kinderen vermaakten zich dagelijks bij de animatie, welke een ruim aanbod hebben in activiteiten. De kleintjes hielden het meest van knutselen en de oudere kinderen van voetbal en de verschillende stormbanen. Echt ontspannen deden we aan het paviljoen met een cocktail terwijl de kinderen in het zand speelden. Ondanks de vele regen zag het veld er nog keurig uit en we merkten dat de ‘buitendienst’ er alles aan deed om dit zo te houden. Doordat er in de tent goede bedden zijn met goede dekbedden hebben we het totaal niet koud gehad. We komen zeker terug!