Rechthuis van Zouteveen

We hebben de beste aanbieders voor Rechthuis van Zouteveen voor je op een rij gezet:
Beach Inn
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Vlaardingsekade 57, 2636 BD |
Rechthuis van Zouteveen
We hadden geboekt voor twee dagen in B&B Rechthuis van Zoutveen.
Mooie ligging en omgeving.
Gezellig en goed ingericht huisje, De Vlaardingse Schouw.
Jammer genoeg ben ik in de eerste nacht ziek geworden en positief getest op Corona.
Ons ontbijt werd in de het huisje gebracht.
Helaas, daarna naar huis.
Na overleg met Marja is een goede oplossing gevonden voor het vroegtijdig vertrek.
T.z.t. zullen we zeker terug komen.
Je gaat zeer verwend terug naar huis met een goed voornemen..........je wilt weer terug voor n volgende keer!
Wel goed of niet goed? Het was er heerlijk en we hebben n paar topdagen gehad!
Rechthuis Zouteveen is een bijzonder mooie bed and breakfast accomodatie. Een pand met geschiedenis dat met respect voor het verleden, op een stijlvolle wijze en met smaak is gestaureerd. De kamer was luxe en de badkamer groot en van alle gemakken voorzien. Opslaande tuindeuren naar prive terrasje met een subliem uitzicht over de polder. Een paradijs in de randstad!
's Middags een fluistersloep gehuurd bij Het Rechthuis. Op en neer naar Maassluis gevaren. We hadden schitterend weer en het maakte onze dag helemaal af. Wat hebben we genoten in Het Rechthuis Zouteveen. Wij komen terug.

Rechthuis van Zouteveen
We hebben een rondje Nederland gedaan en van alle accommodaties was dit de beste. Zeer schoon (en ik ben een pietje precies), ruim en goede bedden. We verbleven in de familiekamer die ook zitruimte vier personen bood. Ik vond het oog voor detail super; douchegel, shampoo en bodylotion van Rituals. badjassen en badslippers. En als belangrijkste, fatsoenlijke horren voor de ramen zodat we geen last van muggen hadden. Ontbijt was goed verzorgd en er werd regelmatig gevraagd of je nog iets nodig had, dat ook direct gebracht werd.
Prachtige ligging, mooie superschone kamers, heerlijke badkamer en een geweldig ontbijtje met verse jus.