Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 8m
Treinstation: 8m
Adresgegevens | Deventerdijk 10 H154, 7217 SC |
Motief
Mooi huisje netjes schoon en van alle gemakken voorzien
Een prachtige rustige omgeving
Huisje heeft prachtige ruime tuin met 2 terassen waardoor je altijd in de zon kan zitten
Wij komen zeker volgend jaar hier weer terug.
Voor de tweede maal in deze bungalow verbleven. Wederom genoten van deze mooie, ruime bungalow. Bungalow is uitgerust met voor de meeste ramen horren en voor de tuindeuren een hordeur. Verder is er echt alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben. Locatie is perfect als je van rust houdt. Aan de rand van het park, tegen het bos aan. Er is verder niets op het park te beleven of te doen behalve genieten van de rust en de natuur. Op een half uurtje fietsen het gezellige Gorssel met restaurants, winkels, museum en gezellige drukte. Op vijf minuten lopen de Gorsselse heide en direct vanaf het park het bos. Ook een ideale omgeving om lekker te fietsen dmv de fietsknooppunten en daardoor de omgeving te verkennen.
Voor ons de ideale vakantie beleving.
Mooi huisje. Zeer rustige mooie omgeving. Grote tuin. Wij vonden het voor 6 personen erg klein. Met zijn tweeen prima te doen..
Wij wonen in het centrum van een stad in noord Nederland en waarderen de plaats van het huisje midden in de natuur met veel ruimte er om heen als zeer positief
Prima bungalow. Goed onderhouden, schoon en compleet. Voor een fatsoenlijke prijs. Ook het contact met de verhuurder verloopt goed.