De Spaenjerd

We hebben de beste aanbieders voor De Spaenjerd voor je op een rij gezet:
Eurotel Lanaken
Liften
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Maasstraat 84, 3640 |
Voor Corona gingen wij regelmatig eten bij de Spaenjerd
De ongedwongen sfeer, prettige bediening en een prima prijs/kwaliteit verhouding maakten het tot een gemakkelijke keuze.
Afgelopen week hadden we bezoek en leek het ons fijn om weer eens bij de Spaenjerd te gaan eten. Wat een teleurstelling. Genant naar onze gast toe.
De beide dames hadden het vispannetje besteld, ik de mixed grill. Het dagmenu is afgeschaft.
Het vispannetje was geen pannetje maar een schaaltje met enkele moten droge vis in een volgens beide dames smakeloze dikke brei (zou kerriesaus zijn). Zij hebben beiden meer dan de helft laten staan.
De mixed grill (21,50e ex de saus!) bestond uit 2 kleine stukjes (2x4cm 1cm dik) lauw vlees, die eruit zagen en smaakten of het opgewarmde restjes waren), 1 worstje en een grote doorgezaagde wervel met minieme stukjes vlees eraan. De salade voor alle drie bestond uit enkele blaadjes sla, een vingerhoed geraspte wortel en 2 schijf
Leuk hotel en heel gezellig terras. Het ontbijt is gewoon maar lekker. Alles wat je moet hebben maar geen luxe, maar dat hoeft ook niet in dit hotel. Hetzelfde voor het diner, niets op aan te merken, heel lekker en een eerlijke keuken maar geen gastronomie. Ons verblijf is heel goed meegevallen en voldeed zeker aan de verwachtingen prijs kwaliteit.
Heel vriendelijke en persoonlijk ontvangst. Begrijpen totaal niet de negatieve recenties. Prijs kwaliteit TOP. In onze thuisbasis Westerlo, zullen we dit zeker aanbevelen! Ook heel vriendelijk team. Els en Everard.

De Spaenjerd
Ontvangst heel slecht en heel onvriendelijk. Televisie doet het niet.... andere kamer is niet mogelijk, hotel zogezegd volzet. Kleine kamer heel donker en slecht verlicht dus een boek lezen kon ik ook niet. Mag er niet aan denken dat het daar hard zou regenen en dat je niet buiten kan wandelen. Weinig luxe terwijl de foto's anders laten zien. Bedden heel slecht voor je rug en één stoel voor twee personen, geen koffie op de kamer. Ontbijt heel weinig en in een kille ruimte. Zonde van ons geld want wij hebben betere ervaringen in andere hotels. Tot nooit meer.
Hotel ziet er mooi uit. Ligging en bereikbaarheid zijn prima. We hebben gebruik gemaakt van het restaurant (diner en ontbijt), zeker ook dik in orde.
De kamer zag er nieuw uit, redelijk goed schoon. Op een druppende kraan na leken er weinig bijzonderheden..... Tot we (erg laat) gingen slapen. Het bed leek te dateren uit de jaren 30, flink doorgezakt en alle springveren waren voelbaar. Het kussen was een slap vod.
Op zich kan dit gebeuren. Helaas liet de reactie van de medewerkster aan de balie alle wensen te over. Met een "ik zal het doorgeven" wekte zij de indruk dat hier nooit iets aan gedaan zal worden en had nog niet het fatsoen haar excuses aan te bieden.
Voor ons een eens-maar-nooit-meer ervaring.
Verwacht geen hotel ontbijt ..zeer miniem en super goedkoop the same iedere dag weer hetzelfde beleg. Jonge blokkaas.. zeer dun gesneden, achterham, servelaat, kip en rauwe ham. Groen hard gekookt ei en aangebakken roerei wat op de helft van de ontbijt tijd marge al aan de bovenkant uitgedroogd was. Niets word bijgevuld. Dus om 9.20 moet je dan maar iets uit de bakken zoeken: jam pindakaas enz
Aan brood was er super kleine broodjes en uitgedroogd krentensneetje.. en dit elke dag weer !! Geen beschuit, geen cracker, geen kwark. Wel lidl kuipjes fruit yogurt...
verwacht geen hele badhandoeken of een dekbed overtrek zonder gaten. ! er is geen waterkoker met koffie of thee
In t restaurant heeft men een menu maar wat die is staat nergens en moet je vervolgens tig keer vragen.. ook komen ze niet vragen voor meerdere drankjes enz.. biefstuk was goed maar knoflook gamba's smaakte alleen naar gesmolten boter en serveerde men in een veel te grote kom.. kortom Ruk!! En zonde vh geld!!! Advies eet gewoon bij t tegelhuisje...op de maasdijk.. een heel ander verhaal ,stukken goedkoper , goede bediening en heel veel betere kwaliteit en ergenis