Laagste prijsgarantie

Heinsbergerweg 1, 6061 AG

8.9FantastischScore uit 17 reviews

Geweldig goed.
Door Motorvrienden Zat en onderweege op 07-07-2021

Dat het hier geweldig is. Toffe uitbaters. Lekker bier, goed eten. Prima kamers. Overdekte fiets/motorstalling. En geweldige service. We hadden de laatste dag een zieke die met de auto terug moest. Geen probleem, we konden de motor laten staan en later ophalen. Dus in juli gaan we weer terug.

Uitstekend verblijf
Door Suzan op 01-09-2020

Gezellig familiehotel, ruime kamers met zeer schone moderne badkamers. Oud pand met een sfeervol restaurant en een groot terras aan de zijkant. Menukaart met genoeg keus en daggerechten, vooral een heerlijke biefstuk 😊 Prima plek om te verblijven als je gaat fietsen of de omgeving bezoeken. Grote fietsenstalling!
Gezellige uitbaters.

Voor herhaling vatbaar
Door klaas dirks op 18-10-2018

Gastvrije ontvangst. Prima eten . Lekker geslapen, rustige en moderne kamers.
Goed ontbijt. Fijne fiets locatie met overdekte stalling. Electra oplaadpunten voorhanden.

Zeker voor herhaling vatbaar. Top
Door Muijres op 29-03-2018

Per Januari 2018 zijn er nieuwe eigenaren. Leuke mensen die weten wat de horeca betekent. Goede Gastheerschap. Goede keuken, lekker ontbijt met verse broodjes.
Kamer top in orde. Lekker rustig ondanks de ligging. Op maar 10 km van Roermond en het outlet. Prijs /kwaliteit staat niet in verhouding . Men is te goedkoop voor wat men biedt. Leuke plaatselijke wijn op de kaart.

Heerlijk
Door hanspetrabart op 12-08-2015

Wij waren met de fiets van thuis uit (via een grote omweg) naar Hotel Roerdalen gefietst. Leuke ontvangst, mooie kamer/badkamer, goede bedden, eten was heerlijk, goed en voldoende ontbijt (helaas back-off broodjes, maar wel warme broodjes!)) en vooral super vriendelijk personeel/eigenaar. Wij hebben in ieder geval genoten.

mooie omgeving
Door henk op 08-10-2013

wauw deze mensen wim en anita zijn 2 toppers en ook niette vergeten het personeel goede surfers een hele goede kok heel belangrijk wij zijn nu voor de 4keer in dit geweldig hotel geweest gr anja&henk