Groepsaccommodatie d'n Twist

VakantiehuisDe Peelrand Hoeve
Vakantiehuis
Adresgegevens | Duivenbosweg 1, 5825 HR |
Groepsaccommodatie d'n Twist
Prima accommodatie voor groepen van ongeveer 20 personen. Prima ervaring. Eigen badkamer bij elke kamer.
Zijn hier vele jaren geweest maar helaas is de warmte en de gezelligheid weg met de nieuwe eigenaren. Veel achterstallig onderhoud. Prijs bijna verdubbeld terwijl er een stuk gezamenlijke ruimte is weggevallen. Helaas gaan we niet meer
Geweldig genoten van een heerlijk verblijf bij groepsaccommodatie d'n Twist. Ons familie weekend was echt geslaagd, mede doordat er voor alle leeftijden binnen onze groep wat te beleven viel. De omgeving is prachtig, heerlijk gewandeld en een aantal heeft wat mountainbike tours kunnen doen. De jongeren hebben zich prima vermaakt met de aanwezige spelletjes en uiteraard met de playstation.
De accommodatie was mooi schoon en al leuk versierd voor Kerst. Heel fijn dat alle kamers eigen sanitair hadden. Het contact met de beheerders verliep heel positief. Ronald was altijd in de buurt voor een vraag of om iets te regelen. Fantastisch dat alle boodschappen al vooraf online gedaan konden worden en klaargezet werden in het huis. Ronald had zelfs al alles in de koeling gezet. Voor herhaling vatbaar!
Dit was een geweldige plek voor een herfstvakantie met de hele familie. Van jong tot oud, iedereen heeft zich vermaakt, ook al was het weer niet zo goed. Je kan hier prachtig fietsen, wandelen en dingen bezoeken. De verhuurders van het huis kunnen ook dingen organiseren, in ons geval boogschieten en gourmetten. Super geregeld allemaal.
Ook geweldig: de spelcomputer met mega scherm. En iedere kamer heeft z'n eigen badkamer, dus je hoeft niet op elkaar te wachten met douchen.
Het huis is niet erg dichtbij het dorp, dus boodschappen doen zal met de auto of fiets moeten.
Wij waren hier met ons gezin met 8 kinderen en 8 volwassenen.Een heerlijk huis met mooie slaapkamers en veel ruimte buiten.Een gastvrije ontvangst en behulpzame eigenaren.